Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfidshvbuidfzvbijud

Czy powiedzieć o tym znajomej? PILNE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jfidshvbuidfzvbijud

Moja znajoma bardzo by chciała wyjść za mąż. Ma już ponad 35 lat więc się jej nie dziwię, że czuje parcie. Szukała wszędzie gdzie się dało. Była tak zdesperowana, że zaczęła się ogłaszać na NK. No i w końcu los się do niej usmiechnął i zaczęła pisać z gościem z drugiego końca Polski. Znajomość tak się zacieśniła, że wszędzie gdzie się da umieszczają swoje zdjęcia, pisoenki an YT. Ona zakochana po uszy. Taka naiwna. Wzięłam jej tego amanta wyguglowałam i okazało się, że to zboczeniec!!! W chomiku ma same nagie fotki kobiet z NK i Facebooka oraz same filmy erotyczne. Dać jej do tego linka? Aby otworzyła oczy? Bo znając ją pewnie do niego pojedzie i niewiadomo co on jej może zrobić:( Gość stary po 40 i oblech totalny. Pewnie tylko trzepie kapucyna przed monitorem. Stary kawaler. Nigdy nie miał żóny.

Gość warszawiankaa84
powiedziec!!!

Pewnie, ze powiedz. Pewnie do niego pojedzie, zakochana to da sobie zrobić nagie foty a później będzie je oglądać cała Polska w necie. Takie przypadki się zdarzają dość często.

Gość też jestem za tym
żeby powiedzieć. Pewnie obrazi się na ciebie śmiertelnie i tak nic to nie zmieni w jej postępowaniu (scenariusz na 90%), ale może przejrzy na oczy, jeśli ten facet rzeczywiście jest taki, jak mówisz (scenariusz na 1%). 9% - inne możliwości: ona wie, ale jej to nie obchodzi facet jest ok - a tamto można jakoś logicznie wytłumaczy ona pozna kogoś innego itd