Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współczujaca kobitaaa

Współczuje rodzicom którzy mają córki z nieślubnymi dziecmi!!!

Polecane posty

Współczuje rodzicom którzy mają córki z nieślubnymi dziecmi!!! Sama mam syna, ma on 23 lata i dwoje nieślubnych dzieci z dwiema innymi dziewczynami ale to jest facet. Natomiast mam też córkę, 26 lat, wyszła za mąż jak miała 21 lat i teraz nie mieszka już z nami co mnie jest na ręke, nie mam zamiaru pomagac jej przy dzieciakach.. Ale znam przypadki jak np. u kuzyna ma dwie córki, jedna rozwódka z dwie córkami druga panna z synem i obie mieszkają u tatusia, druga sprawa to mój brat ma syna i córke. Jego synalek sprowadził sobie dziewczyne i pod jego dachem został ojcem aż czwórki nieślubnych dzieci, powiedziałam bratu by kazał im się wyprowadzic na swoje a jego córka to też życiowy dramat urodziła bliźniaki, w dodatku nieślubne, powiedziałam bratu że wychował sobie dziwke która po prostu nie umie się zabezpieczyc i na jego miejscu wyrzuciłabym dziewczyne z domu. Mój brat ma nawet naszą klase i facebooka i co? i wstawia tam sobie zdjęcie ze swoimi wnukami, aż mi go żal.

Gość wertzuio
Takie patologie wynosi sie zazwyczaj z domu wiec do kogo masz pretensje chyba do siebie

Gość bggfgbf
jestes nienormalna:D nic dodac nic ujac ;) twoj syn wyrosnie na samolubnego debila z patologii. 23lata i 2 nieslubnych dzieci???? chora rodzinka z matka na czele :D

Do syna nie mam pretensji, wiadomo jacy sa mezczyzni. Gorzej jakby mial jedna kobiete i mieszkal z nia i z dziecmi pod jednym dachem u mnie w domu.

Gość vhgvhg
Takich ja wy to powinni sterylizować. Patologia rodzi patologię.

glupia jestes a Twoj syn nie jest odpowiedzalny wogole. 23 lata i juz dwoje dzieci. zadna nie bedzie chciala takiego faceta.

Gość 16tydzień
syn-23 lata i dwoje dzieci córka-cieszysz się,ze się wyprowadziła,bo nie będziesz jej pomagać... szczerze-jestem bardziej tępa niż ci się wydaja...i MY ci też współczujemy!

Dziewczyny, toż to prowokacja jest! Wierzę, że nie ma takich dwulicowych i nienormalnych ludzi ;-)

Gość grzenia
A ciula Cie obchodzi rodzina Twojego brata! Jakby mi tak siostra powiedziała o moich dzieciach to by wyleciała na zbity pysk z mojego domu i jej noga juz by tam nie powstała! Lepiej że synuś ma 2 dzieci z dwoma różnymi babkami niz jakby miał z jedna????_ kobieto idż sie przebadaj lepiej:/No i co z tego ze facet!!?????wiesz co moja 86-letnia babcia myśli zdrowiej niż ty Współczująca. A ja współczuje rodzinom które maja takie "Współczujące":/

Gość Współczuć to ty możesz ty
możesz tylko sobie boś głupia jak but.Syn kurwiszon jakich mało.Uważaj żebyś czegoś nie załapała od niego.Jak można mieć 2 dzieci z dwiema babami w wieku 23 lat?Córka dobrze zrobiła wyprowadzając się bo siedzieć z takim babsztylem jak ty to masakra!!Walnij się porządnie po głowie

Gość kkijfijf
Autorka jest chyba z tego pokolenia które uważało że facet jajami może machać na prawo i lewo i w tym tkwi jego urok i siła..ot ..poprostu mężczyna:D a kobieta hmmm....pomyślmy...zdzira i kurwa bo co innego. Autorko patologia i margines zaczyna się już w takiej mentalności czyli w twojej głowie. Masz syna męską kurwę i dziwię się że cię to nie boli albo też że boli mniej niż myśl o córce. Zarówno syna jak i córkę nie potrafiłaś wychować. Sama mam syna i córkę i wstydziłabym się mieć takiego syna jak ty...uchowaj Panie, póki co co porządne dzieci które mają w głowie studia, co będzie potem czas pokaże ale wiem że zainwestowałam w nie kawał dobrej roboty więc pewnie same tego nei popsują.

Pisalem juz w tym temacie albo skasowano moj post to napisze jeszcze raz ze lepiej miec nieslubnego wnuka niz corke ktora ma chlopaka/narzeczonego/meza/partnera i caly czas myslec o tym co ten facet z nia robi. To jest prawdziwy dramat. A jesli corka ma nieslubne dziecko to dla wielu ojcow dwie pieczenie na jednym oku, moga miec wnuka i liczyc na to ze corka juz z nikim nie bedzie sie wiazac.