Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamen2

co z tymi kg???

Polecane posty

Gość mamen2

dziewczyny chcialabym cos zrobic aby zrzucic pare kg ale zeby sie nie katowac!!!! moze ktos do mnie dolonczy zastanowimy sie co zrobic z tymi zbednymi kg!!! mam nadzieje ze razem nam sie uda!!! no wiec do roboty!!! jaki plan dzialania????

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
przestań żryć

Gość mamen2
nie zre ,jem normalnie

Gość polagal
niektórzy maja słabszy metabolizm, głupoli;p ona nie musi dużo zreć

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
to nich idzie do dietetyka

Gość polagal
też bym sie chciałą bardzo zmobilizować, a nie umiem..

Gość mamen2
wiele czytam o dietach i zastanawialam sie aby pujsc do dietetyczki ale w tym problem ze wiele obiecuja aze na poczatku sie schudnie wiele ale o co chodzi ze chudnie zrzuca sie wode a nie tluszcz! nie mieszkam w polsce i nieznam tu gdzie jestem dobrej dietetyczki

Gość mamen2
polagal razem sie zmobilizujemy i zobaczysz osiagniemy to co chcemy jakis pomysl aby zaczac???

Gość polagalu
hmmm.. a moge zapytać w jakim jesteś wieku?:)

Gość mamen2
23 a ty? a ma znaczenie???

Gość polagalu
20, tak tak, bo przed jakąś godziną jedna z forumowiczek dała mi takie psychiczne ćwiczienie.. pomyśl sobie o chłopaku który Ci sie podoba i o dwóch osobach których bardzo nielubisz.. podaj ich imiona

Gość mamen2
chcesz mi zrobic te cwiczenie??? hahah

Gość polagalu
w sumie to ja CI go nie moge zrobic.. ;p po prostu jak bedzi Ci sie chciało jesc to będizesz sobie o tym przypominała. ja nie iwem czy to pomaga bo dowiedziałam się o tym przed jakąś godziną, ale ona powiedziała ze schudła na tym 11 kg:D

Gość mamen2
to ma dziewczyna sposoby hahah a na czym polegaja????

Gość polagalu
" cwiczenie polega na tym ze wyobraz sobie ze jestes na rajskiej wyspie z tym facetem przytula Cie i mowi ze jestes piekna tamte osoby natomiast donosza drinki masuja twoje stopy i to wszystko wtedy gdy bedziesz szczupla tak sobie mow " hahahha tak mi napisała:D

Gość mamen2
magiczne sposoby hahah ale nie wiem jak schudla te kg chyba sobie je tez wymyslila hah

Gość polagalu
nie wiem, ale ja czuje ze musze się po prostu czymś zając! może zaczne chodzic na basen, fitness, myslałam zeby zapisać się na jakiś taniec - pożyteczne z przyjemnym. bojak siedze w domu to non stop coś jem. z nudów...

Gość mamen2
ja tez jak jestem w domu to caly czas cos przezuwam ale wiesz co uwielbiam slodkosci i od 2tyg nic z tego typu nie dotknelam zastepowalam owocom i w ciagu 2 tyg spadlo mi 4kg

Gość polagalu
oooo, wszystkie owoce jadłaś? czy np banany omijałaś? słyszałam ze grapefruita jest dobrze zjeść przed posiłkiem, podobno hamuje łaknienie i przyspiesza metabolizm:)

Gość mamen2
mowia ze owoce powinno sie jesc przed ale ja wole zjesc cos bardziej wartosciowego zeby nie byc glodnym na owocach nie wyzyje ale za to po obiedzie nie powinno sie jesc owocow ja teraz jem obiad zeby nie byl tlusty wiecej warzyw ryz zazowy co jeszcze po obiedzie jem jogurt activia bo wiele tazy czulam sie jak balonik i pomoglo staram sie jesc wszystkie owoce banany jem z rana bo jednak maja wiele kalori wiec idac do pracy wiem ze je spale grejfut jet dobry na celulitis.

Gość mamen2
co dzien z samego rana pije sok z pomaranczy ale to juz od dluszego czasu i powiem ze od 2lat nie mialam grypy co w dni take deszczowe zmiana temperatury od razu na mnie dzialaly

Gość patrycjazgmorzaaaa
a ktos dzies pisal o silnej psychice i o jakims sposobie na motywacje przed chwila na forum bylo tam o jakies wizualizcji czy cos ale nie mgoe znalezc teraz :( ktos wie co tam bylo?

Gość polegalu
to był mój wątek:D

Gość patrycjazgmorzaaaa
a co to byl za sposob?

Gość polegalu
i przeczytaj sobie co pisałyśmy wyżej, tam to własnie opisałam. opowiadała mi o tym królowabalu

Gość mamen2
ja w ta silna psychike nie wierze ja stwierdzilam ze pujde malymi kroczkami narazie slodkosci zamienilam na owoce i tak powolutku powolutki mysle ze do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic ale zeby zmiana nie byla zbyt gwaltowna

Gość polegalu
włąsnie, ale wiesz co zauwazyłam? że jak dwa dni nie jem słodyczy, to jużmi się ich chce coraz mniej.. tylko jak sie zdenerwuje albo jestem zdołowana to do nich wracam niestety.. z tego powodu ze nie pale papierosów to musiałam sobie znaleźć inny sposob na odstsowanie i są niestety te okropne słodycze...;c

Gość patrycjazgmorzaaaa
z i uwazasz ze taka motywacja sie uda? wraz z cwiczeniami

Gość polegalu
nie wiem czy się uda, mam taka nadzieje bo chyba nic mi nie pozostaje innego jak wkręcać sobie, że jak schudne to będe piękniejsza no i zacząć aktywny tryb życia :)

Gość patrycjazgmorzaaaa
ale o psozczegolne elementy tej wizalicji to ma byc tak ze facet jest ze mna a dziewzyny ktrych nie lubie calujam i stopy bo jestem ladna czy jak?