Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the los

Ojciec Mdzi- czy dla was też jest jakiś dziwny?

Polecane posty

Gość the los

nie widać po nim żalu ani trochę ja bardziej po śmierci kota przeżywałam niż on po śmierci dziecka, rozpadzie rodziny i tym, że żona w pierdlu siedzi :O

Gość podobon
nie myślicie że świadczyć to może o cechach, skłonnościach psychopatycznych??

Gość jest przedziwny
jw

Gość może po prostu ma
jego zachowanie mnie nie dziwi. Ale ten jasny golf, nowa fryzura, starannie wygolony zarost już tak.

Gość podobon
zero żalu, łez rozpaczy kamienna twarz

Gość jest przedziwny
psychopaci raczej udają i gdyby nim był to raczej by płakał (a w głębi duszy nic by nie czuł itp)

Gość olga.w
Do fryca poszedł fakt.

Gość kolorowy soczek z truskawek
Ja tam nie wiem, psychologiem nie jestem ale zarówno od samego początku dziwiło mnie zachowanie tej dzieciobójczyni jak i teraz jego. Oglądałam wypowiedź w tvn24 pewnej pani psycholog, która bez żadnych ogródek powiedziała, że radziłaby prokuraturze skupić się na tym Bartku jeszcze bardziej bo w jej mniemaniu wydaje się on podejrzany.

Gość podobon
cytuję PIERWOTNI PSYCHOPACI nie są wrażliwi na karę, lęk, stres czy dezaprobatę. Wydaje się, że przez większość czasu są w stanie powstrzymywać swoje antyspołeczne odruchy, lecz nie z powodu sumienia, ale dlatego, że akurat służy to ich celom. Słowa nie mają dla nich takiego samego znaczenia jak dla nas. Tak naprawdę to nie jest jasne, czy rozumieją oni sens choćby swoich własnych słów, co Cleckley nazwał „semantyczną afazją. Nie kierują się w życiu żadnym planem i wygląda na to, że nie są w stanie doświadczać żadnych prawdziwych uczuć.

Gość podobon
Psychopata nie jest w stanie odczuwać przykrości z powodu czyjegoś nieszczęśliwego położenia ani postawić się na miejscu kogoś innego, niezależnie od tego, czy ten ktoś został skrzywdzony przez niego. [Gordon Banks]

Gość the los
ale mnie to aż przeraża, ze on sobie spokojnie wywiadów udziela i w konferencjach bierze udział po takiej tragedii jaka go spotkała :O

Gość jest przedziwny
doświadczać nie muszą, ale POTRAFIĄ udawać, że coś czują!

Gość podobon
czy zakładacie taką możliwość?

Gość podobon
są dwa rodzaje bycia psychopatą pierwotny i wtórny bodajże jeden nie okazuje emocji a drugi nawet bardzo

Tez mnie to bardzo dziwi, co jak co ale po smierci bliskiej osoby i ogólnie po takiej tragedii nie myślałabym o tym aby stawać się taką medialną osobą, to jest chore :O i wiecie co? Obawiam się, że nasza wspaniała polska prokuratura niczego nie wykryje, nic nowego, istotnego do śledztwa nie wniosą :O

Gość Beata mówią mi
macie jakis namiar na cała ta konferncje z rutkiem ?

J apierdole ile mozna zakladac pojebanych tamtamow o tym samym. Tygodniowo umiera i ginie w brutalny spobo lubrzi i sie nikt mym nie przejmuje.

na stronie tvn24 powinno być coś..

Gość the los
Prinzeska...wypchaj sie:P

Owszem, każdego dnia giną ludzie ale nic Ci do tego dlaczego nas akurat razi tak przykład zabójstwa Madzi. Zawsze zostanie jakies niedopowiedzenie w tej sprawie! :O

Ach, jeszcze jedno, Prinzesska, może dlatego tak wielkie oburzenie jest bo cała Polska została zrobiona w chuja za sprawą głupiej, patologicznej pindy.