Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 431435153333333333333325222222

relacje z mama chlopaka

Polecane posty

spotykam sie z chlopakiem prawie 2 lata, spotykamy sie czasem u niego wiec sila rzeczy spedzamy tez troche czasu z jego rodzicami, a troche sami w pokoju. ogolnie mam dobre relacje z jego rodzicami i nic do nich nie mam, sa w porzadku wobec mnie, chociaz jakos nie mam ochoty "zaprzyjazniac sie" wystarcza mi dobre relacje. mama chlopaka pyta mi sie czasem o rozne rzeczy, jak dla mnie osobiste i nie do konca jestem pewna czy chce z nia na takie tematy rozmawiac, bo nie jest dla mnie jakos szczegolnie bliska, po prostu jest mama chlopaka, pewnie przyszla tesciowa, lubie ja i tyle a pyta mi sie np. kiedy robilam ostatnio badania ginekologiczne, gdzie chodze do ginekologa czy robie sobie regularnie badania, niby te pytania nie sa jakies zlosliwe, bardziej z troski czy dbam o siebie nie wiem czy ja jestem jakas czepliwia, czy to normalne czy bedzie grzecznie jesli na takie typy pytan bede odpowiadac, ze nie mam ochoty rozmawiac na ten temat? pewnie wyjde na ta zla co zachowuje dystans jakis :/

z tym ginekologiem to byl taki przyklad ktory przyszedl mi do glowy, pytania nie dotycza oczywiscie tylko ginekologa, ale tez mojej rodziny i innych kwesti przykladowo, leci tv i mowia o potrzebie badn ginekologicznych wiec nawiazuje sie rozmowa i takie pytania ja moze jestem troche introwertyczna, a mama mojego chlopaka otwarta i bezposrednia

Ech :) Nie ma sobie co zawracać nią głowy :) Jest otwarta, bezpośrednia. Ty - zamknięta w sobie, zdystansowana. Po prostu odpowiadaj: "U mnie wszystko w porządku". A co na to twój facet?

moj facet nie widzi raczej problemu w takich pytaniach, dla niego to normalne jest, chcialby zebym miala dobre relacje z jego rodzicami, on ze swoimi ma bliskie i dobre relacje

Gość może po prostu ma
Traktuje cię jak przyszłą synową i chce poznać. A rozmawiać też o czymś trzeba.

mam dobre relacje ze swoimi rodzicami, ale moj chlopak ma chyba takie blizsze, cieplejsze, wynika to pewnie tez troche z charakteru, u mnie w domu sa podobne osoby, takie troszke introwertyczne, ale w granicach normy jeszcze odnosnie relacji mojego chlopaka (jedynaka) ze swoimi rodzicami, to nawet troszke sie boje czy nie jest mamisynkiem, albo juz jestem zupelnie przewrazliwiona

Gość a najlepieee.j
sama sie jej zapytaj kiedy sobila sobie badania. przeciez nie masz 3 latek zebys nie miala swojego rozumu, wiesz sama jak o siebie dbac wscibska baba i tyle!!!!! nie daj sie zeby sie za bardzo wpierdzielila bo to juz nie jest zwykla ciekawosc i nawiazanie milej pogawedki tylko bezczelnosc, niech sie jeszcze zapyta kiedy stracilas dziewictwo. nie jestes jej przyjaciolka!

Jesteś przewrażliwiona :) W twoim domu panuje lekki chłód emocjonalny, u chłopaka - wprost przeciwnie. Relacje są zażyłe, serdeczne, ciepłe. Być może jego mama chce mieć także z tobą dobre i rodzinne relacje. Nie porównuj waszych rodzin do siebie. Ja bym się bała wiązać z osobą chłodną. Tacy ludzie potrafią zgasić najjaśniejsze światło i odebrać najcieplejsze ciepło :(

Gość bylam kiedys z mamisynkiem
to jakas tragedia totalna, jego matka na poczatku mila i w ogole a pozniej wykorzystywala mnie jak sluzaca, przynies wynies pozamiataj, odkurz, a co ja ku*** jestem, to jej dom to niech sprzata, gary mi kazala myc a jej synek siedzial przed tv. jak sie mu skarzylam to mi mowil ze mowie tak bo mu zazdrosze ze ma taki dobry kontakt ze swoja mamusią:(

Gość dobre relacje?????
no blagam was, jaka matka pyta sie dziewczyny syna czy chodzi regularnie do ginekologa na badania i do jakiego? sprawdzac ją bedzie czy jak.;/ to sa chore relacje, nic jej nie mow

Dziewczyna napisała, że z tym ginem, to był tylko przykład, prawda? BTW. "no blagam was" - o co błagasz? jak sie mu skarzylam A co to, buzi nie masz i sama o siebie zadbać nie umiesz? Jak mi była teściowa chciała wejść na głowę, usłyszała parę słów i dała mi spokój. A wierz mi, smoczyca z niej była iście bajkowa (i to nie ta ze Shreka).

Gość a ty co sie tak czepiasz
sexu ci brakuje czy jak

Gość moim zdaniem.........
ja nie mowie ze sie dalam tesciowej, tylko na poczatku ale pozniej sie postawilam. wiec mam swoje zdanie ale ta zlosliwosc jest zbedna, chodzi o to zeby doradzic dziewczynie czy pogadac

Ale w czym dziewczynie doradzić? Napisała, czego chce i już. Nie zależy jej na pogłębieniu relacji, jedynie na poprawnych, że się tak wyrażę, stosunkach :)

Gość sasssssssssssssssssss
hmmm no trochę dziwne, widocznie jest bardzo otwarta. powiedz, że wszystko ok. albo, ze nie lubisz na takie tematy rozmawiać. a moze chce sie dowiedziec, czy spisz z jej synem??