Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamproblem11111

Dziwna plamka na łuku podniebnym...

Polecane posty

Gość mamproblem11111

Witam! Od ok 2 tygodni zaczęła mnie boleć lewa strona gardła. Myślałam z początku że to oznaki anginy bo dość często choruję na nie :( Wybrałam się do laryngologa i stwierdził, że to nie jest angina tylko zwykłe zaczerwienienie łuków i nic poza tym. po 3 dniach od tej wizyty zauważyłam plamkę na lewym łuku. Wzięłam patyczek i posmarowałam tą plamkę jodyną, piekło niesamowicie i zaczęła lecieć lekko krew. Po jakichś 20 minutach wzięłam nienasączony jodyną patyczek i znowu zebrałam to "coś" i ponownie zaczęła lecieć krew. Boli mnie gardło przy połykaniu i mam uczucie po lewej stronie jakby ktoś lekko igłę w ten łuk wbijał. Migdałki są czyste. Nie mam pojęcia co to jest, od początku stycznia mam ogólnie jakieś problemy z gardłem, a od 15.01 brałam antybiotyk XITROCIN 150 mg, 2 x dziennie na anginę + lakcid osłonowo. Nie wiem czy to też ma znaczenie ale jestem też alergikiem (pyłki, roztocza). Martwi mnie to :( Proszę o pomoc, poniżej załączam link do zdjęcia. http://imageshack.us/photo/my-images/717/dscn8458r.jpg/

Gość kmssss
może pleśniawki afty idź do lekarza