Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Kogo kobiety wolałyby - prawnika czy inżyniera?

Polecane posty

Gość ona,,,,,,
Czy ja wiem, ja jestem inż. i jakoś nie zwiększyła się liczba adoratorów.

Gość LILEE
Sama jestem po prawie i zero perspetyw, aplikacja sie nie oplaca po prostu jesli nie masz w rodzinie np. notariusza czy adwokata

Gość leciwy franio
Jeśli ktoś wybiera kierunek w życiu, swoje cele uwzględniając jakieś mgliste urojenie oparte na chwiejnych obiegowych opiniach, że kobieta wolałaby prawnika od inżyniera czy na odwrót, to nie jest niczym więcej niż zdesperowanym sfrustrowanym osobnikiem płci żeńskiej. Pożądany facet, to facet, który ma kontrolę nad swoim życiem czegokolwiek by w nim nie robił. Taki, który pyta się kobiet co ma robić w życiu by być bardziej pożądanym przez kobiety nie będzie tym facetem, którego wolałyby kobiety. Jeśli w takiej sprawie jego wybór zostanie podjęty pod wpływem poczucia zagrożenia o powodzenie u kobiet w przyszłości to już sobie wyobrażam co się będzie działo w codziennym życiu z kobietą. :) Jeśli jeszcze, ktoś myśli o wyjeździe z Polski to nie wiem dokąd mógłby pojechać - chyba na wschód. Całe USA oraz Zachodnia Europa to sfeminizowane społeczeństwa, w których jedyne normalne kobiety to przybyszki z krajów byłego bloku wschodniego, ale dopóki nie pomieszkają tam rok czasu - potem ta zaraza też ich dotyka. Nie ma nic interesującego dla dojrzewającego mężczyzny w tamtejszych społeczeństwach. Mimo większych zasobów materialnych tamtejszych społeczeństw, to właśnie tam jest większe bagno.

Gość leciwy franio
miało być "osobnikiem płci męskiej" w pierwszym akapicie. :)

Inżynieraz już mam :) może czas wypróbować prawnika ;P ale szczerze pisząc... inżynier? To tylko tytuł i nie zawsze słysząc " on jest inżynierem" stawia człowieka w osłupienie. Podejrzewam, że bardziej opłacalne jest bycie prawnikiem niż tym marnym inzynierem.