Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukullka23

Nie mam żadnych zainteresowań:(:( a Wy??

Polecane posty

Gość kukullka23

Tak naprawdę to nie mam żadnych pasji:o Nie znalazłam czegoś co by mnie tak całkowicie pochłonęło. Zazdroszczę ludziom, którzy mają pasję, zainteresowania. Owszem ja lubię czytać książki, ale jakoś niezbyt się na tym znam biorę i czytam to co w ręce wpadnie, lubię filmy, ale też niewiele mogę o tym powiedzieć, lubię spędzać czas na komputerze, słuchać muzyki, ale tu też problem, bo słucham raczej muzyki popularnej takiej z radia, a nie konkretnego rodzaju. I nie zagłębiam się w to. Nie utożsamiam się z żadną subkulturą. A teraz pracodawca mnie zapyta czym się interesuję i co zonk wielki. Bo co ja mu powiem. W tym Cv wpisałam takie oklepane zainteresowania jak film, podróże, literatura no, ale cóż nie umiem nad tym rozwodzić się jakoś głębiej. Lubię pewne czynności wykonywać, ale nie na tyle by stawały się moją pasją. No i co teraz?

Gość blumen222
ja lubie tanczyc

Gość kukullka23
Ja tańczyć nie umiem, a jak mój chłopak ogląda F1 to słysząc ten dźwięk ścigających się samochodów ledwo co wytrzymuję.

Gość blumen222
ja daje rade, ogladam razem z nim :)

Gość kukullka23
haha no ja też dużo czasu spędzam na kafe. Ogólnie dużo rzeczy robię, ale nic mni nie pasjonuje. A najbardziej martwi mnie rozmowa z potencjalnym pracodawcą, bo wiem, że takie pytania padają. A co ja mu powiem? że jak byłam bezrobotna to ślęczałam całe dnie na kompie:(