Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda79et

A JA SIE ZEMSCILAMNA CHLOPAKU SKNERZE

Polecane posty

Gość magda79et

kiedys poznalam takiego jednego i zaprosil mnie na sok, jak zaprasza to ok , wiadomo ze to on stawia no i jestesmy w takim malym klubie ja sie rozebralam a on stoi nade mna i pyta sie co pije, ja mowie ze sok pomaranczowy, a on nadal czeka :-) domyslilam sie o co chodzi ,ale nie dalam tego poznac po sobie, czekal czekal chwile i pozniej poszedl po te soki :-) ja juz wiedzialam ze to facet z tych skapych i postanowilam to wykorzystac :-) przyszedl z tymi sokami i zaczal gadac o kasie przy mnie ze rogie tu soki maja ,wiem ze mowil to specjalnie ale mialam to gdzies wiedzialam ze mu sie podobam i postanowilam to wykorzystac, kiedy ju z mielismy wychodzic on mi sie pyta czy na dworzec mnie podwiezc (deszcz padal i byla godz 23 ) a ja mu na to ze przegapilam godzine i ostatni pks mi uciekl , musial odwiezc mnie do domu 20 km w jedna strone , wiec w dwie 40 km(paliwo ) :-) nastepne nasze spotkanie wygladalo tak ze udalam ze autobus mi uciekl(mial jechac za 20 minut ) i ze nie mam czym wrocic byla godzina 22 ja udalam biedna, ze co ja mam teraz zrobic ze ide na pieszo 20 km i przyjechal po mnie (znowu 40 km ) nie wspomne o tym ze po tymjak mnie odwiozl byla godz okolo polnocy a on o 3 do pracy wstaje :-) i oczywiscie po tym juz wiecej sie do niego nie odezwalam na drugi dzien napisalam ze mam chlopaka i ze ma dac mi spokoj, wkurzyl sie ale o to mi wlasnie chodzilo :-) wiem wredna jestem :-)

Gość ciezaroweczka xxx
mnie jak kiedys koles nie dawal spokoju, ale byl strasznie natarczywy, prosby nie pomagaly, chamstwo tez nie, nawet na spotkanie przyniosl swoje zdjecie w slipkach, zakochany w sobie, a ja przyprowadzilam kolezanke, oczywiscie zazyczylam sobie bukiet pieknych roz dla mnie i dla niej, potem stawial nam caly wieczor, ja malo uwagi na niego zwracalam, prawie wogole i jeszcze zadzwonilam po dwie kolezanki, przyszly i tez im stawial...a potem chyba nie wytrzymal i poszedl..my zostalysmy.. dal sobie spokoj haha raz na zawsze...

Gość magda79et
ten tez wlasnie nie dawal mi spokoju wogole nie w moim typie ja 175 wzrostu a on z 1.65 :-( no ale za to meczenie mnie smsami umowilam sie z nim i zemscilam sie troche :-)

stwierdzam, że to nie 'zemsta' jak Ci się wydaje tylko prawdziwa natura zachłannej prostaczki 🖐️

Gość kaila83
ale ten facet byl po prostu z natury wredny , wiecie co mi napisal jak mu napisalam na drugi dzien ze poznalam kogos? napisalam jeszcze ze jest za niski do mnie a on na to napisal mi ze mam grube nogi :-) ale chyba nie jest tak zle z moimi nogami bo mam 52 cm przy wzroscie 175 :-)