Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_kasia90

chłopak straszy że się zabije!!!

Polecane posty

witam! słuchajcie mam powazny problem z chłopakiem- jestem z nim od 1,5 roku ale mam jużgo dość.Jest piekielnie zazdrosny o wszytsko, ciągle mnie podejrzewa że go zdradzam,wystarczy że mam zajęty tel to już mi robi awanture że napewno z kochankiem gadałam, że go w **** robie i go nie kocham.wystarczy ze spojrze się przy nim na jego kumpla, juz awantura. kiedyś jak byliśmy na imprezie to normalnie chciałam pójść na inną sale zobaczyć jaka muzyka i wgl to odrazu wyszła awantura że tam się z kimś umówiłam, że go w **** robie.zrobił cyrk że idzie się zabic,szłam za nim jak glupia jakieś 3 km,dopiero potem dał się namówić żeby wrócić na impreze.ym samobójstwem straszy mnie już od długiego czasu,wystarczy mała awantura a on już że się zabije, że on już to postanowił i jeszcze mówił że napisze list pożegnalny a w niej że to przezemnie :( wczoraj gadałam przez tel z kolezanką a on nie mógł się dodzwonić, jak oddzwoniłam to krzyczał żebym go w **** nie robiła, że mam kogośna boku i że przyjdzie pod mój dom i się zabije na moich oczach - bo sama tego chce! z jednej strony straszył mnie już tyle razy,ale teraz naprawdęchce zerwać i boje się naprawdę sobie coś zrobi, tymbardziej że mówił że chciał się powiesić przez swoją byłą jak z nim zerwała ale jego brat odratował.niechce tego dalej ciągnąć bo męcze się z nim, nie moge nawet zadz do kolezanki, kazał mi zerwać kontakt z najlepszą przyjaciółką,o imprezach i wypadach do kina ze znajomymi już zapomniałam,zrezygnowalam z nich bo to go tylko denerwowało.Męcze się z nim ale z drugiej strony boje się że coś sobie zrobi i zal mi go bo kupił mi dużo prezentów i naprawdę nie załował na mnie nigdy pieniędzy ale ja mam dopiero 20 lat i niechce sobie zmarnować życia :( chyba nie tak powienien wyglądać związek! błagam doradzcie co mam zrobićm, z góry bardzo dziękuje i przepraszam za błędy ortograficzne.

Gość kgfkgjdfhjidfhdifhjksk
przecież już to tu pisałaś - mało Ci ludziska odpisali na to? No co mamy Ci poradzić? To najlepsza partia jaką możesz sobie wziąć, powinnaś wyjść za niego za mąż:/

Gość Piruet na lodowisku
ym samobójstwem straszy mnie już od długiego czasu,wystarczy mała awantura a on już że się zabije, że on już to postanowił i jeszcze mówił że napisze list pożegnalny a w niej że to przezemnie NIGDY nie dawaj sie szantazować emocjonalnym szantażystom... za chwilę bedzie się chciał zabić jak nie będziesz chciała anala, a jeszcze potem - jak pójdziesz leczyć grypę, bo lekarz rodzinny był mężczyzną