Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja taka jak ty i ...

Kobieta która nie może być....

Polecane posty

Czy gdybyście nie mogli z kimś być to odpisywalibyście na jego emaile? Nie mogę być z facetem, nie pytajcie dlaczego. On do mnie pisze że bardzo chciałby być ze mną a ja nic mu nie odpisuje bo nie mogę mu powiedzieć że nie moge z nim być. Jak Wy byście postąpiły?

Gość odpowiedz..>.
napisz prawdę,ale coś odpowiedz

Nie moge z nim być ale nie mogę powiedzieć dlaczego i nie wiem co on sobie myśli jak mu kompletnie nic nie odpisuje. Myślicie że może sobie robić nadzieje że z nim bedę tylko się waham. Jak on to odbiera?

Jak on to odbiera? Jego zapytaj, nie nas. Skąd my możemy wiedzieć? A może to kolejna taktyka? Rozpalić ciekawość faceta do granic możliwości.

Gość abe 44
a dlaczego nie możesz powiedzieć mu "dlaczego nie możesz z nim być"??? Dziwne.

Gość piecia piecia
A może po prostu poinformowałabyć pana na czym stoi? Unikanie jest mało uprzejme...Odpisz raz powiedz że nie ma pisać i finito

Gość ja myśle że to jest
nie uczciwe w stosunku do niego. Facet pisze, ma nadzieje na coś - jak nic nie piszesz to znaczy że sie wahasz, on czeka z nadzieją na coś czego nigdy nie będzie i tym samym zabierasz mu szanse na poznanie kogoś kto go będzie chciał. Wychodzisz na egoistkę i to nie w porządku co mu robisz.

A Ty co byś odczuł gdyby Kobieta nie odpisywałaby na Twoje emaile? Brałbyś to jako nadzieję i myslał że po prostu się waha?

Gość chyba masz mało lat
skoro nie wiesz ,że to jest brak kultury i źle świadczy o Tobie. Pomyśl jak Ty byś się czuła gdyby ktoś nie odpowiadał??? Życie lubi zataczać koło, więc uważaj żeby Ciebie coś takiego nie spotkało ,wtedy zrozumiesz.pozd.

Gość wkurzona21
a my sie dziwimy dlaczego faceci z nami tak postepuja hmm jak same tak robimy ...widzisz do mnie facet przestal sie odzywac z dnia na dzien a bylo wszystko ok .i wolala bym wiedziec dlaczego niz byc ignorowana nie odpisuje mi na emaile ani esy na nic cisza kapletna wyjasnij mu po prostu szczeze kazdy na to zasluguje najpierw robisz nadzieje a pozniej totajna zlewka hmmm nie fair robisz ....