Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa Ms

Laski co byście zrobiły z zaborczym chłopakiem???

Polecane posty

Gość różowa Ms

takim który wam by nie pozwalał spojrzeć na jakiegoś innego gościa bo zaraz by była obraza majestatu,kłótnia że zdradzacie go wzrokowo,że napewno wolicie jego bo sie patrzycie...bo mój taki jest i zawsze mi cyrk robi i obciach bo robi mi sceny za to że popatrzyłam sie na znajomego,kolege itp.

Gość różowa Ms
nie wolno mi pogadać ze znajomym facetem bo on od razu zazdrosny i wiem że może być klótnia,nawet nie moge sie na niego dłuzej popatrzeć niż sekunde!to jest chore...najlepiej by chciał żebym sobie oczy wydłubała i nic nie widziała:O naprawde zależy mi na nim ale ma takie odpały że mam czasami go dość...

Gość zezulec
jebnij go dzidą

Gość tuy6tu876
Tego kwiatu jest pół światu, znajdziesz sobie jeszcze jakiegoś normalnego faceta. Jeśli na początku związku już się tak zachowuje to potem będzie tylko gorzej.

Gość różowa Ms
aha zapomniałam dodać że jestem z nim już prawie 6 lat,na początku związku też takie coś było,ale mniej a teraz on robi z tego problem i sie dziwić że po tylu latach bycia razem i jeszcze mi nie wierzy? coraz bardziej irytuje mnie jego zachowanie..

Gość różowa Ms
:(