Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez doświadczenia.

pytanie o pierwszy raz

Polecane posty

Dodam też, ze szczypało mnie w kąpieli i generalnie bolało mnie krocze jeszcze 2-3 dni po fakcie. Generalnie bardzo nieprzyjemne doświadczenie...

A moim skromnym zdaniem baaardzo dużo zależy od drugiej połówki.Ja przeżyłam swój pierwszy raz z chłopakiem który nie był prawiczkiem i sama muszę przyznać że to dzięki niemu mój pierwszy raz był dosyć przyjemny chociaż przestraszyłam się kiedy przyniósł do łóżka biały ręcznik.Jednak prawie nie krwawiłam a ból nie był aż tak straszny.On podszedł do tego bardzo zaradnie kiedy ja leżałam jak kłoda xd.Jednak kolejne stosunki były tylko lepsze więc jeśli jesteś pewna że to właściwy mężczyzna nie powinnaś rezygnować.

,,A moim skromnym zdaniem baaardzo dużo zależy od drugiej połówki.'' Tak, to prawda! O ile to druga połówka w ogóle... Ale co zrobić? Młody człowiek nie zawsze podejmuje mądre decyzje:O

Rozumiem Cię bo mój związek jest właśnie na skraju rozstania.Jednak wtedy naprawdę wierzyłam że to moja połówka i było naprawdę cudownie.Niestety mężczyźni są jacy są.

Gość U mnie z błoną nie było strasz
strasznie. Nie zaczynałam od penisa, tylko od świeczki i stopniowo zwiększałam rozmiar. Krwawienie było tylko na początku, a już przy zwiększaniu rozmiaru świeczki go nie było. Pierwszy raz z facetem za to miałam fajny i bezbolesny. Było na jeźdźca i sama wszystko kontrolowałam. Długo to nie trwało, bo mój chłopak był wtedy jeszcze nie doświadczony. Ale bardzo miło wspominam. Były świeczki, atmosfera i odpowiedni facet, a bólu nie było. Czego chcieć więcej.

Myślę, że od razu na początek rozrywanie wielkim penisem to przesada. We mnie od razu coś tak wielkiego jak penis nawet by nie weszło.

To do mnie?

NocnyMotyl wypowiadam się żeby pomóc autorce. Jestem kobietą. Sama masz niemiłe wspomnienia, więc teraz zazdrościsz. Ja nie chciałam, żeby mnie rozerwało, więc sobie rozciągnęłam powoli i ból nie był od razu wielki, tylko rozłożony na raty i delikatny. Na pewno nie było tak, że bolało 3 dni po jak u ciebie.

Gość Zaklopotana25
NocnyMotyl to czy jest to druga polowka czy nie, to kazdego indywidualna sprawa. Tu chodzi o cos innego ;]