Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

gorgio armani empori she

Polecane posty

Gość Nie paryżanka...
ok jennifer. podliczmy: 80 tys przez kilka m-cy--ok 240-480 tys. pozniej po 40 tys na m-c. 10m-cy- czyli 400tys. na chate z tego 30 tys co m-c czyli w sumie 300 tys. to niby ta twoja szopka ma tyle kosztowac do tej pory?:O za pol mln to mozna wille sobie wybdowac a u ciebie kilka pokoikow i nadal stan surowy:O sciemniaczko:P

no narazie wydaliśmy ponad 600tys z działką :) już robią trzecią łazienkę i salon zaczeli:).Weź pod uwagę że musieliśmy spłacić kredyt mieszkaniowy 90tys, kupić dwa auta 160tys ,garaż ,zainwestowac w firmę... itp wiec wszystko się zgadza

Gość Nie paryżanka...
jesli mowisz prawde, to nawet fajne masz zycie. nie lubie cie za ta twoja bute i obnoszenie sie z bogactwem tak ostentacyjnie. wiesz, ze mnostwo ludzi zyje biednie, nawet bardzo biednie i nie msza akurat slyszec z twoich ust, jak ich wyzywasz od biedoty i plebsu. nawet mila czasem jestes, ale tylko czasem. mimo wszystko zycze ci szczescia, bo nie zazdroszcze ci kasy. mam udane zycie, meza, 2 dzieci, mieszkam katem u tesciow, bo perspektyw na razie brak na swoje , ale jestem happy.:)

czy fajne życie kwestia gustu, cieszę się z tego że mam takie mozliwości i chyba każdy by się cieszył jakby mógl. mieć domek w moim wieku .Obnosze się tylko dla tych co mi dogryzują i sami na to zasługują. Jak się mieszka z teściami?planujecie coś swojego wynają/kupić?

same rezusy :classic_cool: działki i domy po 600tyś :classic_cool:

stic nie rozumiem? dom jeszcze nie skończony podjerzewam ,że jeszcze z 200tys będzie trzeba do czerwca włożyć żeby mieszkać

Gość Nie paryżanka...
nie wiem czy cos kpimy, bo dom tesciowie maja nam zapisac i moj maz chyba na to czeka. poki co, zbieramy kase na cos swojego. kpic chcielismy dom do remont. a jak bedzie to sie okaze. mi sie nie smiecha mieszkac dalej z tesciami, ale przeciez nic nie poradze. wynajmowac nie ma sens, bo po co koms placic 100%jak mozna placic z tesciami po polowie:)

aha ,dom do remontu to niezły pomysł w waszym przypadku ,chyba lepiej mieszkać samemu niz z teściami .Tylko mówię dom to studnia bez dna

Gość Nie paryżanka...
wiem, ale nas kpno dzialki, bdowa nowedo, zbrojenie dzialki, wykonczenie domu to graniczy z cdem. koszty:O lepiej nam sie oplaci kupic dom do remontu i powoli remontowac. na te darowizne od tesciow wcale nie licze, bo maz ma jeszcze 2 braci wiec bedzie musial ich splacic:( a ja wole nie splacac nikogo i miec swoje niz dostac dom i mieszkac z nimi:O

moi rodzice też mieszkali pół zycia z tesciami i też im obiecywali dom w zapisie ,umarł teściu przyjechało rodzeństwo zbuntowało tesciową i moi rodzicem usieli uciekać po 13 latach z własnego domu ...także lepiej uciekajcie i nie pakujcie kasy w nie swoje.

Gość fan pupy Jennifer***
Jennifer pozdrawiam :) 🌻

w każdym razie z całego serca życze ci abyś miała kiedyś swoje "4 kąty":) bo uważam że młodzi powinni mieć swoje

Gość Nie paryżanka...
jenny a co sie stalo tesciowej, zachorowala? bo czytalam ze msialas kilka dni sama gotowac?

Gość Nie paryżanka...
e...no to bolesne jest:( mam nadzieje ze bedzie ok:)

już wszystko gra ,ma ścisłą dietę i leki brać przez 3 tygodnie ,ale najważniejsze że jest już w domu .Dzięki za troskę

Gość gggdddd
jena pustaku znowu nawijasz, ponoc twoja kurna chata ma 13 okien jak pisalas, do przypomnienia zwykle mieszkanie ma 10, wiec gdzie ty te ciezkie pieniadze pakujesz, widzialam twoje kafelki w lazience toz to resztki zebrane z jakiejs budowy:D:D:D, nie mowiac ze twoja chata to kompletna sciema, Ja postawilam w 6 miesiecy caly dom , dom nie kurna chate, przy czym wszystko cale wykonczenie robil architekt i co zaplanowal firma wstawila razem z meblami. Widac jezdzisz i zbierasz jakies graciarstwo a fotki tylko z neta dajesz nie swoje, Dobrze ze acta wchodzi skonczy ci sie rodeo cudzych linkow wstawiac i fot