Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

gorgio armani empori she

Polecane posty

no jakoś tak. Kurde matematycznie dużo. W sumie tak liczbowo jest kontrast ale jakbysmy obok siebie stanęli to wgl. nie widać.

po pierwsze wyczuj na czym mu zależy... jak na sexie to sobie gościa odpuść ,potrzymaj go kilka miesiecy w niepewności ...co ci zależy ,zyję się raz .Jak się odgadujecie to podstawa.

No właśnie fajna dupa, więc mi się nie wydaje. I na motorach popyla, więc dupy się pewnie ślinią na niego. Zobaczymy jak się to rozwinie :D:D Raz się zyje w sumie :D:D

Gość ATRACKA
mogę ci już z góry powiedzieć ze facet który ma 30 lat nie będzie z tobą chodził za rączkę przez 2 lata i czekał az będziesz gotowa :D no chyba że jest nieźle popieprzony i zrobisz z niego nałogowego onanistę :D

Gość wfeegqgqg
jennifer87878 słyszałam że jesteś fanką mieszkania w domu a nie w bloku?

Zdaję sobie z tego sprawę :D:D Jak wróci z kursu to zdam relacje co i jak :P

Gość wfeegqgqg
to czemu twoi rodzice uciekają z domu do bloku?

:) sktizo twój najlepszy okres w życiu korzystaj z młodości:)żebyś potem nie załowała ,że czegoś nie zrobilaś:)

Gość senioraas
jenny a ty gdzie meza poznalas???

Gość ATRACKA
bo jej rodzice to jej rodzice a ona to ona ? :D

Gość wfeegqgqg
a pisałaś ze mieszkałaś całe życie w domku.

Gość wfeegqgqg
a czemu im sprzedajecie to mieszkanie skoro twoja mama to sprzątaczka i maja mało pieniędzy, a wy jesteście zajebiście bogaci? nie stać was żeby to mieszkanie rodzicom darować?

zajebiscie bogaci?tzn to ze sramy pieniędzmi? nie to nie jest ak 40tys miesięcznie z czego 30tys idzie co miesiąc na domek ..miesiąc w miesiąc ...domek to studnia bez dna jednym słowem.

ale kiedyś się to skończy mam nadzieję:) .Moim rodzicom się bardzo podoba nasze mieszkanie ,ja ich do kupna nie zmuszałam ...sami chcieli.

Gość wfeegqgqg
sama pisałaś że w mieszkanie przestaniecie wkładać już za kilka miesięcy. a to małe mieszkanko to za ile sprzedacie? za równowartość 3miesięcznych zarobków? przecież nawet nie odczujecie jeśli go nie sprzedacie tylko darujecie rodzicom

Gość wfeegqgqg
w dom przestaniecie wkładać*

hmm 120tys to jest dużo wg nas za tyle im sprzedajemy ,mojemu bratu dali 190tys na mieszkanie więc i tak dostałam mniej

Gość wfeegqgqg
twoja mama jest sprzątaczką, tata też jakiś fizyczny, są biedni, żyją skromnie, nawet wody nie spuszczają żeby zaoszczędzić na rachunkach, a ty chcesz żeby ci płacili za mieszkanie?

oszczędni są akurat z własnej łupoty bo tta ma dośc wysoką emeryturę i razem mają pewnie cos koło 5tys więc nie wiem czemu oszczędzają, chba sa już przyzwyczajeni .drażni mnie czasem ta ich oszczędnośc ,no ale to ich sprawa.

pamietam jak wysmiala moj samochod... coz. dajcie mi fotke jej meza. bo w moim temacie nikt tego nie chce zrobic :(