Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

gorgio armani empori she

Polecane posty

Gość asdfg56789
19:22 [zgłoś do usunięcia] fgjjjkk jenifer to projekt kafeteri wiec sie nie nakrecajcie, zakladajac topik zarabia na jedzenie , ma 5 zl na godzine dlatego tak sie wysila tymi bzdetami ktore pisze, osoba fikcyjna ktora ma zlecenie z o2 zeby rozkrecac forum 19:26 [zgłoś do usunięcia] gaga nie lady o tepa dzida sie pojawila JAK TAK ADWOKAT glopia cipo, zabraklo odwagi CHCIALAM NASRAC NA CIEBIE ALE BOG MNIE WYPRZEDZIL SZMATO ,*,jestes glupia kurwa jena z obsranom dupom

Gość ATRACKA
to słabo dziś zarobisz jenny :D

Dżen toż jakiś czas temu całkiem niedawno chwaliłaś się że on zarabia 80tys. Tak nagle drastycznie jego zarobki spadły do 40? Kryzys? To straszne. Jak wy sobie teraz radzicie?:(

Gość ATRACKA
to był sarkazm Jenn 🖐️

dajemy radę 80tys zarobiał z rok temu albo i dalej ,no mieliśmy taki świetny okres przez kilka miesięcy ...ale teraz nie jest źle ,nie można być zbyt wymającym .Tymabrdziej że ludzie w tch czasach zarabiają po kila tys i muszą sobie radzić

Agnieszko :D:D Lookrecja tak do mnie mówi, haha :D:D Nie bądź złośliwy. Weź przykład ze mnie :):) Jestem bardzo grzeczna ostatnio :D

Gość ATRACKA
usunęli jego temat :)

Gość asdfg56789
ZARABIASZ NA FORUM ZA PODKRECANIE TEPA DZIDO ; JESTES GLUPSZA JAK USTAWA PRZEWIDUJE; MASZ 5 ZL NA GODZINE:POZDROWIENIA Z o2 ha ha ha

Gość asdfg56789
zadne zdiecie jeny nie jest prawdziwe ha ha ha ta osoba nie istnieje a wy lykacie jak pelikany, narazie zarobila na dekiel z klopa w soim wymarzonym domku bo na nic jej nie stac. musi dyrac 24 godziny zeby zarobic :D:D:D

Gość asdfg56789
SPIERDALAJ SZMATO NUDNA SIE ZROBILAS, POMYSL NAD NOWYM NICKIEM BO ZGLOSZE SKARGE NA CIEBIE DO o2 I NAWET TA PRACE STRACISZ I NAPEWNO ZE SMIETNIKA BEDZIESZ ZRYC :D:D:D

Gość asdfg56789
TLUMACZYC TO TY SIE BEDZIESZ JAK CI DOKOPIA :D:D:D