Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona.....

Mąż mnie zaskoczył....

Polecane posty

Gość Zdziwiona.....

Posprzątał całe mieszkanie na błysk, że aż nie poznaję swoich czterech kątów :D Zrobił to bardzo dokładnie. Kuchnia, łazienka, pokoje...Do tego naprawił kran i zmienił pościel dla małej. A należy do tej gromadki leni, którzy po pracy siadają przy kompie i TV i nie chcą w domu pomagać, dlatego tak się zachwycam... Faceci potrafią sprzątać lepiej od nas, bo jednak te ich bicepsy mogą więcej :)

Gość splendido
pewnie ma cos na sumieniu:P albo u kochanki ma czysciutko i chce miec podobnie w domu:P:P:P

Gość malenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o tym samym pomyslalam

Gość cos ma na sumieniu
na bank

Gość mama córeczek mm
dlaczego takie jesteście??? może chłopak sam czuje że kobieta jest zmęczona i chciał jej pomóc.

Gość oo jaa pieertole!
"wykorzystajcie (...) posciel"??? to maja sie pieprzyc u corci w lozeczku?! a myslalam ze to ja jestem zboczona i juz wszedzie to robilam....

"wykorzystajcie (...) posciel"??? to maja sie pieprzyc u corci w lozeczku?! a myslalam ze to ja jestem zboczona i juz wszedzie to robilam.... Oooo sorry przeoczyłam, że to u Małej :D niech robią to w swojej ;)

Gość Nooo!
No!! a moze kochanke ukatrrrupil ha ha...i musial , pozbyc sie wszelkich sladow .....tego uczynku ha ha ha.. Zartuje oczywiscie!...ale jestem sklonna, przychylic sie do tego ze ma cos na sumieniu!!