Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia13063

yasminelle a brak okresu 7 dniowej przerwie

Polecane posty

Witam mam problem podczas skaczenia tabletek anty i zrobienia tej 7 dniowej przerwy niepokazal mi sie okres w sumie takie niewielkie plamienie mialam raz mi sie takie pokazalo w tej 7 dniowej przerwie wsumie nie poptzrebna mi byla nawet podpaska bo to raz mi sie tak pokazalo zaczelam nowe opakowanie niewiem czy dobrze zrobilam boje sie ze moge byc w ciazy dziewczyny napiszcie cos bo zwariuje

Gość nie stresuj jej zanadto
owszem zrob test ale to nie musi byc ciąza, ja po pierwszym opakowaniu tez praktycznie nie mialam okresu, raz mi kaplo to max ale po drugim juz mialam 2 dniowy okres a teraz juz normalnie po 4 dni

Gość troche nieciekawie to wyglada
powinien wystapic okres, nawet 7 dni ale powinien, nawet maly, ale lepiej lec do apteki

to niejest moje pierwsze opakowanie tabletki zazywam regularnie o tej samej porze tak juz 7 miesiecy biore i pierwszy raz mi sie tak zdarzylo zawsze okres dostwalam tak w 4 dniu podczas tej 7 dniowej przerwy a teraz mialam w 5 dniu tak malutko ze raz mi sie pokazalo jak sie wycieralam i tylko tyle

A wystarczy przeczytać ulotkę. 😴 "Co należy zrobić, jeżeli nie wystąpi krwawienie w tygodniu przerwy Jeżeli przyjmowano wszystkie tabletki zgodnie z harmonogramem, nie wystąpiły wymioty ani ciężka biegunka i nie przyjmowano żadnych innych leków, jest bardzo mało prawdopodobne aby wystąpiła ciąża. Jeżeli oczekiwane krwawienie nie wystąpi dwa razy pod rząd, może to oznaczać, że jest się w ciąży. Należy natychmiast skontaktować się ze swoim lekarzem. Nie należy rozpoczynać następnego blistra dopóki nie uzyska się pewności, że nie jest się w ciąży. " Poza tym u Ciebie krwawienie z odstawienia wystąpiło. 😴

Gość cindy656
Chętnie kupię opakowanie tabletek yasmin lub yasminelle wysyłka za pobraniem kontakt gg38573075 e-mail shark4@interia.pl tel.501 266 632