kasia13063 0 Napisano Luty 8, 2012 Witam mam problem podczas skaczenia tabletek anty i zrobienia tej 7 dniowej przerwy niepokazal mi sie okres w sumie takie niewielkie plamienie mialam raz mi sie takie pokazalo w tej 7 dniowej przerwie wsumie nie poptzrebna mi byla nawet podpaska bo to raz mi sie tak pokazalo zaczelam nowe opakowanie niewiem czy dobrze zrobilam boje sie ze moge byc w ciazy dziewczyny napiszcie cos bo zwariuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaffee_ohne_Milch 0 Napisano Luty 8, 2012 pewnie jesteś w ciąży. To Twoje pierwsze opakowanie? Dlaczego nie zrobisz po prostu testu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie stresuj jej zanadto Napisano Luty 8, 2012 owszem zrob test ale to nie musi byc ciąza, ja po pierwszym opakowaniu tez praktycznie nie mialam okresu, raz mi kaplo to max ale po drugim juz mialam 2 dniowy okres a teraz juz normalnie po 4 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość troche nieciekawie to wyglada Napisano Luty 8, 2012 powinien wystapic okres, nawet 7 dni ale powinien, nawet maly, ale lepiej lec do apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia13063 0 Napisano Luty 8, 2012 to niejest moje pierwsze opakowanie tabletki zazywam regularnie o tej samej porze tak juz 7 miesiecy biore i pierwszy raz mi sie tak zdarzylo zawsze okres dostwalam tak w 4 dniu podczas tej 7 dniowej przerwy a teraz mialam w 5 dniu tak malutko ze raz mi sie pokazalo jak sie wycieralam i tylko tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Luty 9, 2012 A wystarczy przeczytać ulotkę. "Co należy zrobić, jeżeli nie wystąpi krwawienie w tygodniu przerwy Jeżeli przyjmowano wszystkie tabletki zgodnie z harmonogramem, nie wystąpiły wymioty ani ciężka biegunka i nie przyjmowano żadnych innych leków, jest bardzo mało prawdopodobne aby wystąpiła ciąża. Jeżeli oczekiwane krwawienie nie wystąpi dwa razy pod rząd, może to oznaczać, że jest się w ciąży. Należy natychmiast skontaktować się ze swoim lekarzem. Nie należy rozpoczynać następnego blistra dopóki nie uzyska się pewności, że nie jest się w ciąży. " Poza tym u Ciebie krwawienie z odstawienia wystąpiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cindy656 Napisano Czerwiec 11, 2012 Chętnie kupię opakowanie tabletek yasmin lub yasminelle wysyłka za pobraniem kontakt gg38573075 e-mail shark4@interia.pl tel.501 266 632 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach