Gość pat7098 Napisano Luty 8, 2012 witam wszystkich jestem związana z jedna firma przez internet zarabiam tutaj dobrze na poczatku jasne że troszke trzeba sie nasilic ale to zazwyczaj dzialnie góra poltora tygodnia teraz to siedze sobie bezczynie i sprawdzam konto jak piieniazki mi wplywaja moze bym tu nawet nie weszla na forum ale z nudów wchodze juz wszedzie a przy okazji wrzucam jeszcze coś swojego podam wam tu linka do tego programu on jest na tyle rzetelny że wyplaca zawsze i kazdego konczacego sie miesiaca na konto ,wystarczy sie zarejestrowac i powstawiac wszystko co ci pasuje na swoj profil tam masz opisane krok po kroku wierze w was że macie zaangazowanie w sobie i podolacie w krótki czasie zobaczycie skutki a naprawde warto dzieki tej pracy od kilku lat juz na etacie nie pracuje za 700zl miesiecznie bo by nie bylo mnie stac dzieci wychowac a teraz powiem szczerze jestem dumna i dziekuje temu kto mi ten program polecil byly miesiace ze na koncie mialam nawet 8,000 ale teraz cos sie ukrucilo w zasadzie pewnie sezon taki ale nie jest zle bo mieszcze sie w granicach 5-6 tys na poczatku nie zarobicie wiele bo to poczatki tak jak mowilam efekty beda po poltora miesiaca widoczne jak narazie to wam podaje namiary i sami sobie poczytajcie i sprawdzcie,bywalam sceptyczna co do pracy przez internet ale ten program p mi otworzyl oczy ,wiencej na ten temat i moje potwierdzone przelewy na pw,tu niechce udostempniac danych tutaj macie namiar kruciutki http://beta.chomikuj.pl/?page=489607 i czego wam moge jeszcze zyczyc ,cierpliwosci ja musialam bo sytuacja mnie zyciowa zmusila dzis minelo tyle lat i normalnie jak w niebie,pozdrawiam goraco forumowiczów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach