Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Przypomniałem sobie zdarzenie z przed kilku miesiecy!!!

Polecane posty

Wlasnie wrocilem z roboty, usiadlem w fotelu i cos mi sie przypomnialo. Kilka miesiecy temu, w maju moja matka przyszla do mojej babki a swojej matki prosic o pozyczke (50 zlotych), i co? nic, wyrwala mama te pieniadze i pozalila jej sie ze ojciec tez pije bo ona caly czas mowila o swojej drugiej corce, mojej ciotce ze ta pije i ja bije. Moja matke to nie obchodzilo, ja wychodze rozmienic 100 zlotych bo babka chciala z tego matce dac 5 tych. No i rozmieniam a trzy suki moja matka, babka i ciotka awanturuja sie, wchodze na gore i przylapalem ciotke i matke jak sie bily, wiec w nerwach biore ciotke za wlosy i pytam sie co robi mojej matce. Doszlo do piekielnej awantury, ciotka,babka i matka tlumaczyly sie przede mna. Pozniej okazalo sie ze przyjechał mój ojciec :O :O :O i rozmawial z moim dziadkiem. Wtedy ciotka widzac w oknie ze moj ojciec tam jest idzie po mojego ojca, ja mówię kretynowi zeby się nie wtrącał, i co? wtrącił się idiota, wziął moją matke za szyje i chciał wyprowadzic z tego domu, niestety ja ją odszarpnełem i wyrwałem, moja matka spadła na ziemie a ten ją kopnął ze 3 razy w nogi. Ja dostałem jakiegoś ataku, a rodzice mojej matki patrzyli na to, dziadek zablokował nawet drzwi od wejścia do domu by moja matka nie uciekła.