Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnypentrek

Nie wiem już co robić

Polecane posty

Gość Smutnypentrek

Czesć nigdy nie udzielałem sie na tego typu forach ale teraz już nie wiem co robić,chodzi o dziewczyne którą kocham uwielbiam i szanuje bardziej niż swoje życie jest dla mnie całym światem ale ja dla niej jestem nikim. Może to głupio zabrzmi i będziecie się śmiać ale to moja pierwsza miłość nigdy między nami nic nie było i chyba nie będzie. kiedyś byliśmy dobrymi kolegami ale kiedy jej powiedziałem co czuje że ją kocham i wtedy wszystko się zepsuło, przepraszałem ją , starałem się jak mogłem i zawsze był ten sam efekt mówiła ze mnie nie chce. Więc zostawiłem ją w spokoju,nie odzywalismy się do siebie. Po kilku tygodniach zaczęła się do mnie uśmiechać zaczepiała mnie próbowała rozmawiać, ja nie reagowałem... Zawsze jak sie widywaliśmy zagadywała do mnie. Wiec pomyślałem że może jednak coś do mnie czuje...niestety myliłem sie znów mnie odrzuciła i kilka razy tak było. Teraz nawet jak sie widujemy to udajemy że sie nie znamy,mam tego dość nie widziałem jej od trzech miesięcy a nie rozmawialiśmy ponad rok.powiedzcie mi co ja mam robić...?

Gość Koleś123
olej ją całkowicie bo jakiejś nerwicy się nabawisz,wyluzuj walnij se browara...

Gość dziś na pomarańczowo
zaakceptować fakt, że jesteś tylko kolegą. tak robią ludzie dorośli. a jeśli nie potrafisz, to daruj sobie znajomość i żyj własnym życiem, bo nic nie zrobisz. ona Cię nie chce.

Gość Smutnypentrek
Koleś123 już za puźno,dawno sie nabawiłem hehe:) wiecie ja starałem sie zapomnieć o niej ale to jest zbyt silne,naprawde zawsze gdy ją spotykam to olewam nie odzywam sie ale nie jestem z tego dumny,chciałbym żeby było inaczej.

Jak widać nie jest Ciebie warta. Pewnie jeszcze przez jakiś czas będziesz często o niej myśleć, z czasem coraz mniej. Uwierz mi.

Gość Smutnypentrek
Mam nadzieje że całkowicie zapomne. Szkoda że w moim mózgu nie ma przycisku delete żeby ją od razu wymazać

Gość Ptmtpgjmwt
Jakie to smutne