Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deltunia

ślub wrzesień 2013

Polecane posty

Gość 14 wrz
witam Was wszystkie.. My mamy datę14 września.. ;) dokłądnie w 3 rocznicę jak jesteśmy razem.. a dziś rok jak się zaręczyliśmy.. Sala jest.. orkiestra jest.. kucharz, kelnerzy, Pani od ciasteczek i słodkości jest.. Nawet suknię na wyprzedaży kupiłam.. :) Wódeczka chłodzi się na stryszku. Zastanawiam się czy czasem do fryzjera i makijażystki nie trzeba będzie się wybrać w najbliższym czasie.. Nie mogę się już doczekać tego dnia.. Wiejskie wesele na full.. ;) Pozdrawiam.. :)

Wrzesień to piękny czas na ślub. Jeśli będzie taka piękna pogoda jak tego roku to tylko pozazdrościć. Ciepło, ale nie upalnie.Jakie zatem kolory będą Wam towarzyszyły?

Gość motylcio
Dziewczyny! A jakie macie zdanie na temat bucików ślubnych? Będę miała czystą, biała suknię, model Agnes 10252, czyli z koronki. I kompletnie nie wiem, co zrobić z dodatkami - myślałam o bucikach bardzo, bardzo delikatnie różowych (coś jak nude, pudrowy róż) i do tego bukieciku z kwiatów biało-różowych. Czy taka kolorystyka Wam pasuje? Wymiękam przy kombinowaniu tego wszystkiego, chociaż na codzień dopasowywanie kolorów i bawienie się stylizacjami to jedno z moich ulubionych zajęć... Ale tutaj, wystawiona na ocenę stuosobowego tłumu, chcę mieć pewność, że nic nie knocę. Jakie Wy planujecie buty i dodatki (kolory) do białych sukien?

Gość www.wed4you.pl
Podziękowaniami dla rodziców ? Kwiatki długo nie przetrwają :) czekoladki mogą nie posmakować , a wszelkiego rodzaju „Oscary tabliczki itp. łapią dużo kurzu . Zapraszamy do zrealizowania profesjonalnego Teledysku dla Twoich Rodziców. W niesamowitą podróż po świecie filmu zabierze was profesjonalna ekipa z którą wspólnie zrobicie niezapomniany , wzruszający klip dla rodziców Pamiątka na całe życie , nie tylko dla rodziców www.dziekujerodzicom.pl

Gość Megalomania
ZAPRASZAM NA MAKIJAŻ ŚLUBNY W CENIE MAKIJAŻU : użycie rzęs kępek, utrwalenie makijażu specjalnym fixerem firmy KRYOLAN oraz dojazd na makijaż w dniu ślubu na terenie Warszawy i okolic : Mińska Maz./Otwocka-Wiązowny/Wołomina/Pruszkowa/legionowa itd...! Makijaże dla dodatkowych osób w dniu ślubu W CENIE PROMOCYJNEJ! Zapraszam do zapoznania sie do mojej całej oferty, odnowionej na rok 2013 na stronie FB: http://facebook.com/MegalomaniaMakeUp Makijaże wykonuję na profesjonalnych i sprawdzonych kosmetykach: KRYOLAN, BIKOR, MAX FACTOR, INGLOT, ART DECO,i inne. KONTAKT: http://facebook.com/MegalomaniaMakeUp *****Magda Domańska *****530 898 303 *****magda_domanska@onet.eu

Gość Mateusz Waliszewski
Witam, Na stronie jest nasza oferta http://www.85ef.pl . Proszę obejrzeć portfolio i ewentualnie dać znać :) pozdr. Mateusz waliszewski

Gość JUSTYNA WADOWICE
Ja tez mam slub 14.09;-) ciekawe jak to wypali;-)powodzenia kobietki;-) Byle pogoda byla;) juz wszystko zapięte na osatni guzik;-) Suknia wisiiii

Gość gość
Moj slub juz tuz tuz :D bo 7 wrzesnia Boje sie, boje sie, booojeeee

Gość gość
a czego sie boisz? ja tez 7 wrzesnia i jest spokoj:)

Gość gość
Chyba zaczyna mnie poprostu dopadac stres ;) juz odliczam i jednoczesnie nie moge sie doczekac i jednoczesnie sie boje ;P

Gość Celestine
Nie stresujcie się, w końcu najważniejsza jest przysięga w kościele, a potem tylko impreza:)

Gość mlodziutka09
Macie zalatwiona jakas oprawe muzyczna w kosciele czy zdajecie sie na organiste/ke? Zastanawiam sie jaki to koszt, zeby ktos wykonal na skrzypcach Ave Maria albo zaspiewal... Czy lepiej sobie darowac.

Gość Karolina6656
Ja też 7 września, czuję, że nic nie jest gotowe... Małe szczegóły, a potrafią zdenerwować jak nic! Dużo szczęściai odwagi na Wasz dzień:)

Gość gość
ja też 7 września, jestem z centralnej Polski i drżę o pogodę, bo każda prognoza pokazuje coś innego. Na jednej 16 stopni, na drugiej 29... cóż za rozbieżność, na jeszcze innej przelotne opady. Co do pytania powyżej prócz organisty mamy skrzypaczkę i wokalistkę. Ceny był różne np. brałam pod uwagę cały zespół 3 dziewczyny do śpiewaja, gitarzysta i skrzypek chcieli 500 zł. Wychodzi po 100 na głowę. Ale zdecydowałam się na 2 dziewczyny skrzypce i wokal, także po 100 na głowę. Czyli 200 zł i będzie pełniejsza oprawa muzyczna. A organiście płacimy 300 zł! Tak sobie zażyczył;/

Gość dr Panna Młoda
Oj, tak, jest problem z tą pogodą. Tak naprawdę trzeba by mieć przygotowane dwa rodzaje bolerka bo nie wiadomo jakiego figla spłata jesienna pogoda. A kto ma kasę na takie przygotowywanie się na wszelki wypadek? My nie mamy żadnych dodatkowych grajków w kościele, bo jakoś ciężko się w tym naszym kościele dogadać i chcieliśmy ograniczyć rozmowy z księżmi i z panią z zakrystii do minimum.

Gość gość
bralam slub 2 tygodnie temu i moge wam doradzic jedynie abyscie nie stresowaly sie w kosciele. mnie stres dopadl kiedy szlam do oltarza a wczesniej nic, pelen luz i wlasnie przez ten stres nie pamietam niczego ze mszy, przysiegi, nawet nie patrzylam na mojego meza bo robilo mi sie ciemno przed oczami :) Na nic co wydarzy sie tego dnia juz nie macie wplywu, takze usmiech na twarz zeby zdjecia byly piekne i do przodu. Cieszcie sie tym dniem i noca bo baaaaardzo szybko mija... I nie przejmujcie pogoda, slona zupa czy marudzaca ciotka, to wasz dzien i bedziecie go wspominac cale zycie. Powodzenia :) P.S. u nas tydzien wczesniej lal deszcz i bylo z 14C, a w dniu slubu slonce, niebieskie niebo i 24C. A pogode sprawdzalam na onecie i tylko ta mi sie zgadzala :)

Gość Narzeczona89
Ja mam ślub 28 września ale jeszcze zadnej długoterminowej pogody nie oglądałam :) Wolałabym jednak brać ślub przy 15stu stopniać niż przy 30stu :/ Na wszelki wypadek mam dwa bolerka ale mam nadzieję, że uda mi się pójść w tym z krótkim rękawem :)

Gość biorę ślub jednostronny
Zdecydowanie, wolę lekki chłod, niż upal. Z tego między innymi powodu wybraliśmy właśnie wrzesień.

ja tez ma ślub 28 września, powoli zaczynam odczuwać stres. To już prawie za 4 tygodnie ;) Już prawie wszystko załatwione, dzisiaj zorganizowaliśmy transport dla gości. Do jutra ludzie mają potwierdzać i oczywiście na razie telefony milczą jak zaklęte. :O

Gość Narzeczona89
My też mamy czas na potwierdzenie do jutra. Na razie mieliśmy 3 telefony ale dużo osób potwierdziło przy okazji gdy się widzieliśmy. Czekamy jeszcze na potwierdzenie od 11 par. ;/

Narzeczona a z jakiego województwa jesteście? O której godzinie ślub? My z podkarpacia ślub o 14.00 ;)

Gość Narzeczona89
To daleko od nas :) my z lubuskiego. Ślub mamy o 15.00 Chciałam o 16 ale potem stwierdziliśmy, że zrobimy szybciej bo do sali mamy 25 km i trochę czasu zejdzie zanim wszyscy goście się tam zjadą :) A kiedy odbierasz suknie??? czy może masz już w domu?? Ja mam odbiór w połowie września i mimo, że byłam teraz na przymiarce to boje się że coś wyjdzie nie tak. Ale ja mam skłonności do niepotrzebnej paniki dlatego mam nadzieję, że będzie dobrze... Nie mam jeszcze welonu wybranego.... :/

Ja jeszcze nie miałam przymiarki sukni. Najpóźniej ją będę miała 9 września, tak mam napisane w umowie więc tego się trzymam. Też trochę panikuję, że na razie jej jeszcze nie ma i że coś będzie nie tak. Ogólnie tak jak piszę trochę zaczynam odczuwać stres. Właśnie się dowiedziałam, że nie przyjdzie mój chrzestny ojciec i jego rodzina. Dziwni są strasznie, zawsze byli niestety, po prostu nas olali :O No, ale co zrobić. Ogólnie będzie około 80 osób. Bardzo denerwuję się kościołem. Nigdy nie lubiłam być w centrum uwagi i......siedzieć przed wszystkimi. No a tutaj inaczej się nie da ;)

Gość Narzeczona89
U nas też około 80 osób. na początku też mnie przerażało bycie w centrum uwagi bo nie jestem z natury duszą towarzystwa :) i nie lubię szczególnie wystepować publicznie ale tłumaczę sobie że przecież będzie z nami tylko najbliższa rodzina i kilku znajomych więc chyba nie będzie tak źle :) gorzej gdyby było to obce osoby ale tak to myślę, że będzie ok :)

Gość Narzeczona89
Agnes85 a jaką masz suknię jeśli można wiedzieć??? :)

narzeczona jeśli wpiszesz w wujka gugla Oreasposa L637 to pokaże Ci sie moja suknia ;) a jaką Ty masz?

Gość Narzeczona89
Bardzo ładna :) http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Duber,A1382,2013,item,6392.html To moja :) A będziesz mieć jakieś buty na zmianę? Bo ja mam już ślubne kupione i w sumie nie są wysokie i już w nich trochę po domu chodziłam ale chyba lepiej mieć jakieś jeszcze na przebranie :/

ooo też bardzo ładna :) w sumie nie myślałam o butach na zmianę. Te co mam ślubne są.....niebieskie :) i będę miała też niebieskie dodatki (paznokcie, bukiet, może coś do włosów) i cała sala będzie w biało-niebieskich kolorach ;) Buty są dosyć wygodne, robione na zamówienie....sama nie wiem, ale możliwe że nie wezmę żadnych na zmianę.

Gość Narzeczona89
Moje też wydają się bardzo wygodne ale nigdy nie wiadomo :) Nie wybaczę sobie jak o 22 już nie będę mogła tańczyć bo będę mieć odciski :) A jak tam pierwszy taniec??? Taniec przytualniec :) ? czy coś bardziej ambitnego??? Bo my jesteśmy totalnie w lesie z tym tańcem i ja chciałam czegoś się nauczyć, jakiegoś nieskomplikowanego układu czy coś ale chyba nie przekonam narzeczonego :/ Nawet nie chce spróbować uparciuch jeden. :(