Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania87smutna

intymne pytanie do dziewczyna

Polecane posty

Gość ania87smutna

Od jakiegoś czasu mam upławy. Białe,bez zapachu. Lekarze (2) lecza mnie namietnie na grzybice,ale nie ma poprawy. Zrobiłam cytologie 2gr stan zapalny. Dostałam jakies leki i ciagle to samo. Chcialam zrobic jakiś wymaz,ale nie wiem co mi on wykryje. Tzn jesli nie grzyb to co?dowiem sie,czy to nie e coli czy jakies chlamydie czy musze bardziej specjalistyczne robic?prosze o pomoc

Gość ania87smutna
tylko nie obrzydliwa

Gość 76ladaco
idziesz do laboratorium i mowisz ze chcesz zrobic wymaz z pochwy i zapytasz na co robia. pani ci powie a ty wybierzesz co chcesz. albo do dobrego ginekologa idz, najlepiej jakiegos ordynatora oddzialu gin-pol. w szpitalu.--oczywiscie prywatnie:)

Gość adgmskbgd
A swojego partnera seksualnego znasz dobrze, uprawiałaś przygodny seks? Bo jeśli tak, to wiesz- może to być wszystko

Gość ania87smutna
wszystkich trudno spamietac i poznac dokladnie

Gość ania87smutna
Miałam zabieg usuniecia martwej ciąży. W sumie pierwszy raz w życiu miałam grzybice w ciaży. Dostałam pimafucin dla siebie i meża. Swiad przeszedł,ale upławy były (białe,geste,lepkie jak krem). Mowiłam o tym lekarzowi,stwierdził że przez ciaze. No ale teraz nie jestem. Chce wszystko dokładnie wyleczyc,płace za każda wizyte a nie ma poprawy. Sugerowałam lekarzowi multitest urogin bodajże bo znalazłam ulotke w poczekalni,a on stwierdził że pobierze wymaz. No i niechciałam bawić sie w House i niezapytałam czy to wystarczy.

Gość ania87smutna
Test kosztuje 450zł a jak policzę,ile już wydałam nadarmo kasy na leki i wizyty to mnie nerwy biorą. Jaka mam pewność że jestem zdrowa? Pytałam jakie badania zrobić,odpowiedź była że żadne. Po pierwszym razie nie mam wpadać w panikę. No ok,zdarza się-ale te upławy mnie niepokoja. Dodatkowo mam plamienia w drugiej fazie cyklu- 2 razy już. Zrobiłam hormony,testosteron podwyższony,poszłam na usg,by przekonać sie czy jajniki ok,dowiedziałam sie ze jestem w ciaży,bo jest pecherzyk (3tyg po zabiegu,jaasne), że mam miesniaka (lekarz u ktorego byłam na kontroli nic nie widział?),no a przy cytologi babka stwierdziła żd mam zmiane na szyjce(tej nadzerki też żaden nie widział?) nie mam już sił. 100zl za piec minut rozmowy i diagnoza -jest ok?

Gość 76ladaco
nie wiem w takim razie ci ci poradzic. idz do jakiegos poleconego, dobrego lekarza, moze w innym miescie?

Gość ania87smutna
Pierwszy był z polecenia-prowadził siostrze 2trudne ciaże,a teściowej wykryl poczatki raka. 2 z opiniid internautow. Nie mam pojecia co robic,a bardzo chciałabym dziecko. To co z tym wymazem-wykryje? Czy te upławy mogą być z tej nadżerki,nie wiem. Swedzi mnie dosyc czesto,ale upławy mam zawsze. Przez co utrudniaja mi obserwacje. A teraz zauważyam że pod żółty wpadaja:-(

Gość 76ladaco
wiesz co? ale jak nie smierdza, nie sa serowate, grudkowate i badania masz ok to moze sobie cos sama wkrecasz, z obawy o kolejna ciaze? dla pewnosci zrob ten wymaz, ale mysle ze chyba bedzie ok. stresujesz sie po tej cazy....nie pomaga ci ten stres. musisz wyluzowac.:)

Gość 76ladaco
po drugie, jak placisz za prywatna wizyte, to chyba lekarz powinien ci dac skierowanie na ten wymaz, zebys nie musiala placic.

Gość ania87smutna
Znam swoje ciało-nie są one normalne. Pozatym częst swędzi i te upławy zauważyłam teraz pod żółty podchodzą. Niedługo zbankrutuje,cholera przez nich. W maju robiłam usg i cytologie,i wszystko ok,a w listopadzie już nadżerka i mięśniak:-( Chciałam wiedzieć czy ten wymaz,jeśli wyjdzie ok da mi pewność że jestem całkiem zdrowa.

Gość ania87smutna
Wie ktoś?

Gość o nie nie
Moja koleżanka była leczona na grzybicę, w końcu po nietrafionych lekarz poszła na wymaz. Okazało się, że ma gronkowca. I dopiero została wyleczona. Także tak, wymaz powinien rozwiązać sprawę.