Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagg24

Jak poprosić teściową o ...

Polecane posty

Gość jagg24

Hej, Mam nietypowy problem - może ktoś tu mi pomoże (bo mój mąż nie potrafił)... Otóż, od pół roku mam teściową - bardzo fajną - generalnie nie narzekam. Ale wydaje mi się, że jeszcze nie mam takiej swobody w kontaktach z Nią. Chciałabym to w końcu zmienić, bo wiem, że mogłabym się z Nią bez problemu dogadywać. Chciałabym Jej dziś zaproponować, żeby pojechała ze mną do Galerii Handlowej na małe zakupy, bo muszę sobie kupić sweter i chcę, żeby mi doradziła. Jak to zrobić??? Jak zadzwonić do Niej i Ją poprosić??? A jak odmówi, to co??? Proszę o radę! Może się to komuś głupie wydawać, ale serio mam taki problem. Czekam na odpowiedzi :) PS: Z teściami jestem na "Ty" :P

dzwonisz i mówisz : cześć Krysia jadę dzisiaj o 14 do galerii i pomyślałam że może byłabyś chętna pójdziemy później na jakąś kawkę ...

Gość eeeeeq
przy okazji kup misia dla Madzi

Gość jagg24
turkucie podjadki wchodzą mie do chałupy i wyjadają cukier:classic_cool:

Gość jagg24
Ale ona nie jest Krysia tylko Eleonora.

Gość ola blondy
nie pisze się z wielkiej litery Nią, Ją analfabetko z koziei doopy ja nie mogę :O szkoły te pisdy polskie nie skończą i za chłopów się biorą , żeby teściowe mieć itp głąbie

Gość a co tu wyjasniac
normalnie, zadzwonic i sie zapytac.... Jezu jakie problemy sobie stwarzasz :o

Gość zadzwoń i powiedz
że chcesz jej nasrać do mordy i pogrzebać ręką w odbycie

Gość jagg24
Czy moge jej zaproponować zebysmy pojechaly moim fiatem? bo ona ma mercedesa

Gość jagg24
Nie lubię jak ktoś się pode mnie podszywa... A dlaczego Ją, Nią nie pisze się z wielkiej litery, skoro Cię, Ciebie piszemy z dużej? Akurat tego nie wiedziałam, a studia skończyłam - tak swoją drogą. Co do teściowej, to ma na imię Halina :) Mówiłam, że wydaje się to głupie, ale stresuje się przed wykonaniem telefonu. Niby proste, ale boje się, że odmówi, albo powie, że nie ma ochoty.

Gość )(****,
to powiedz jej ze jak z toba pojdzie to jej kupisz wibrator; pisalas ze tesc(czyli jej maz nie moze) a ona ma zawsze chcice

Gość ola blondy
jes jaka ciemnota Cię Ciebie piszemy z dużej i wydedukowała sobie że Jej Nią też głąbico kurva , Cię ,Ciebie piszemy z dużej jak bezpośrednio się do kogoś zwracamy dla mnie masz poziom ucznia maksymalnie 4 klasa szkoły podstawowej a studia to chyba wieczorowe sobie opłacałaś i masz papierek żenada

Gość mireczkaa
nawet jeśli Ci odmówi to co z tego? Przesadzasz trochę :) Ja bym zadzwoniła i powiedziała "tak sobie pomyślałam...Wybiram się na zakupy, może przejechałybyśmy się razem? Kawy się przy okazji napijemy :)" i tyle. Nie wiem nad czym sie zastanawiasz, serio...

Gość jagg24
Nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz. Przecież każdy ma prawo czegoś nie wiedzieć. I może jest to błąd 4-klasisty, ale tak jakoś mi się zakodowało, że jak piszemy o kimś to również z wielkiej litery. A studia dzienne skończyłam, na uniwersytecie. A skoro tak się czepiasz pisowni, to pewnie jesteś za ACTA, co? Wszystkich tak sprawdzasz? Wolałabym odpowiedzi związane z tematem.

Gość jagg24
mireczkaa, wiem, że to niby proste. No i chyba tak zrobię, jak napisałaś. Trudno, najwyżej odmówi. Tylko wtedy, to już jej chyba nigdy nie zaproponuję :)

Gość ggdgrghhre
do ola blondy - TY (:D) masz jakiś problem, depresje czy kompleksy? Atakujesz dziewczynę z tak durnego powodu.... no nic... pani uczona... Autorko, skoro dobrze się dogadujecie z teściową to po prostu zadzwoń i bądź naturalna, powiedz, że miło by Ci było jakby potowarzyszyła Ci na zakupach i pewnie się zgodzi o ile nie ma innych obowiązków :)

Gość mireczkaa
moj kumpel ma ksywke "kobra" ostry gosc, nie ?

Gość jagg24
Dzięki za porady. I znikam stąd, bo wiedzę, że tu kulturalnej dysusij nie można poprowadzić. Poprosiłam tylko o pomoc w dla mnie ważnej sprawie. Może ktoś nie ma takich problemów, albo nie ma teściowej ;) Cześć!