Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahjIOO

Tajemnica śmierci Madzi. Kto tu kłamie?MOZE BABCIA JA ZABILA?

Polecane posty

Gość ahjIOO

Dla mnie ,to ta cała rodzina jest zamieszana-bardzo dziwni ludzie!Mam wrażenie ,że w tej rodzinie NIKT nie chciał MadziCała polska i nie tylko przeżywa ten dramat a Ci ludzie się lansują przed kamerami!Zwróćcie uwagę dlaczego matka tej podłej morderczyni(bo inaczej nazwać nie można)nie wypowiada się przed kamerami,Ona jako jedyna to przeżywaWielka prośba do Najwyższego sądu o NAJWIĘKSZY WYMIAR KARY!bez względu na to jak było bo jeśli naprawdę jej wypadła to KAŻDA MATKA ratuje swoje dziecko jakkolwiek a nie zakopuje w ziemię!nie ma dla takich ludzi litości ani wytłumaczenia!i jescze jedna prośba nie pokazujcie już zdjęć Tego dzieciątka bo serce rozrywa...

Gość KOJHJK
Panie Bartku niech Pan nie slucha ksiezy tych najwiekszych oszustow ktorzy wymyslili krzyz,symbol zbrodni,bo wlasnie nimi posluguje sie szatan-diabel. Niech Pan w pokorze pomodli sie do Boga pomijajac tych pseudo-posrednikow a Bog Panu pomoze. Napewno juz sepy licza na zarobek zwiazany z pochowkiem malej Madzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
to niej jej matka,,,tylko tego ojca...czyli męża morderczyni

Gość KOJHJK
Stop M A G A i cały ten cyrk !

Gość RYDZYN
NO I WYCHODZI KATOLICKIE WYCHOWANIE.......WRRR

Gość UBAW PO PACHY
skoro dziecko zginęło od upadku to znaczy że ojciec wiedział że ta mała nie żyje bo przecież sam mówił że pomagał żonie znieść wózek , nie widział że dziecko nie żyje?? a potem sie rozszedł niby bo poszedł z kumplem ??... rodzina go wysyłała na horror ... ja piernicze ... oby świat pierdyknął w grudniu

Gość przerażające jest
Popieram Cię dla mnie to jakaś masakra. Nie wyobrażam sobie sytuacji że ktoś zabił moje dziecko a ja siedze przed kamerą i bez zadnych emocji opowiadam jakby inną historię która wydarzyła się gdzieś obok. A ta babcia też jakaś nienormalna ta Kaska musiała mieć z nią bardzo ciężkie życie. Może gdyby miała w nich wsparcie cała sytuacja potoczyłaby się inaczej. Nie bronię jej ale żal mi ich głupoty i jeszcze dali się tak zmanipulować Rutkowskiemu. I jeszcze jedna celna uwaga matka tej Katarzyny się nie wypowiada przed kamerami bo na pewno to bardzo przezywa tą tragedię.

Gość lela***
I policja i Rutkowski powiedzieli, że inne osoby mogą być zamieszane w tę sprwaę, ale dla dobra śledztwa nie będą już udzielali informacji do mediów.

Gość zatrzask
teraz chodzi o to aby wykonać wizję lokalną , aby ludzie przestali składać znicze i zabawki w miejscu znalezienia Madzi i zabezpieczyć teren aby ludzie nie zlinczowali matki dziecka

Gość UY8YNIHNLY7KLK
Nie wiem dlaczego nie odstępuje mnie wrażenie, że on się bawi tą cała sytuacją, że on po prostu gra. Nie widze tu miejsca dla dziecka, nie czuję miłości do dziecka, w żadnej z zaangażowanych w tej sprawie osób.

Gość PIPPPAA12
powiem tylko jedno...mam nadzieję, że po przeanalizowaniu całego materiału dowodowego Prokurator postawi zarzuty nie tylko Katarzynie ale także Bartłomiejowi...jestem więcej niż pewna, że tak będzie...mataczenie, kłamanie, oszukiwanie, druga twarz...Polsko pokaż, że umiesz być sprawiedliwa dla osób, które zabijają własne dzieci !

Gość wróżbita Krzysztof Jackowski
ja myślę, że finał tej sprawy zaskoczy wszystkich, widzę Krzysztofa Rutkowskiego odbywającego stosunek płciowy z Katarzyną W. Myślę, że na dniach dowiemy się strasznych rzeczy.

Gość kababa
wróżbita, jakie numery obstwiać w totka?

Gość wróżbita Krzysztof Jackowski
kabab, w tym tygodniu nie mogę Ci powiedzieć, bo obiecałem już Rutkowskiemu. Wiesz, mamy taki mały układzik. Ale spoko, zgłoś sie do mnie za tydzien

Gość marianek jebanek
Wyruchał bym analnie to Kasie Wasiewską tak mocno ze by srała krwią i przyznała by sie do całej prawdy, nie czeba by było śledztwa i zaoszczedzilibysmy pieniadze podatników.... Wystarczy jedynie mocny anal i suka wszystkie wyśpiewa !!!!

Gość hipokryta albo ślepiec
Polsko pokaż, że umiesz być sprawiedliwa dla osób, które zabijają własne dzieci ! Nie oszukuj się, obłudniku, bo i tak wiadomo kim jesteś. :o

Gość PIPPPAA12
Wierzę, że wyjaśni się ta tajemnica! Ojciec zimny drań, moim zdaniem maczałpalce... Ani jedno, ani drugie nie powinno mieć więcej dzieci.

Gość JUOLK,
a ja nadal mam przeczucie, że BARTEK klamie. teraz policja niech się wykaże i podda go prawdomówności,

Gość JUOLK,
WIDAĆ ŻE MAMA GO BRONI CYTAT-Nie rozumiem ludzi, którzy zarzucają Bartkowi, że miał coś wspólnego ze śmiercią Madzi. Widać, że chłopak to przeżywa. Na pewno bierze jakieś tabletki uspokajające, dlatego Wam-krytykom- wydaje się, że on coś ukrywa, bo jest za spokojny i nie płacze. On z pewnością wypłakuje się w domu, po to, by znów być silnym następnego dnia. Życie takiego człowieka nie polega na tym, by pokazywać przed telewizorami jaki miękki jest, jaki on biedny, że udaje...Jemu poza kamerami puszczają emocje

Gość obserwator z boku
sądzę że to BARTEK czytał w sieci jak oszukać WARIOGRAF chciał ratować żonę albo siebie......

Gość JUOLK,
CALA RODZINKA JEST PODEJRZANA

Gość obserwator z boku
Bóg ich osądzi, będą się smażyć w piekle

Gość JMK O
KASIA ZUCILA DZIECKIEM O PODLOGE I TYLE MIALA JUZ DOSC A BARTEK CHCIAL JA BRONIC ALE ONA NIE CHCIAL

Gość JESTEM PRZYJACIOLKA KASI W
bartek bil kaske maltretowal ja.tesciowa ja zastraszala ona nie wytrzymala presji i zamordowala corke potem chicla sam popelnic samobojstwo ale nie miala odwagi

Gość JESTEM PRZYJACIOLKA KASI W
poza tym bartek jest adoptowany jego biologiczna matka porzucila go jak byl niemowleciem.Stad ma inne nazwisko niz jego mama tj on wasniewski a matka beata cieslik.To ytez ma jakis zwiazek z e sprawa....

Gość ubawy pachy
ja slyszalam ze kocyk dostal 2 lata!!!!!a prob 8 w zawieszeniu

Gość ubawy pachy
wózek też powinien wisieć i pampersy !

Gość Bartek jest panienskim
Bartek jest panienskim dzieckiem ale jestescie posrani, jego babcia na Nk, ma tez na nazwisko Waśniewska

Gość ubawy pachy
z waszych mózgów wampiry zrobią kotlety mielone