Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaaaaaaaa

Jakaś infekcja?? Pomocy!!

Polecane posty

Gość karolaaaaaaaaa

Po ostatnim stosunku z facetem mam jakiś dziwny zapach z pochwy. Dokładnie taki jak zapach nieumytego penisa. Wcześniej też tak sie zdarzało ale po wykąpaniu wszystko było ok. A teraz już od tygodnia ten smród się utrzymuje. Co to może być, zaraziłam sie czymś? Bardzo proszę o odp.

Gość mlk
do lekarza idź

Gość karolaaaaaaaaa
Wiem, że musze isć do lekarza ale jak narazie nie mam za co, dlatego pytam tutaj czy ktoś wie co to może znaczyć???

Gość Człowiek z mózgiem
Zlapalaś jakas infekccje ? moze twoj facet ma bujne zycie erdotyczne i współzył z wieloma partnerkami a teraz zarazil cie czyms :/

Gość wannika1
karola a skad wiesz jaki ma zapach nie umyty penis?? bo ja nie wiem jestes prostytutka?

Gość Człowiek z mózgiem
hahahaha :D

Gość łondaaaa
pewnie masz infekcję. kup sobie lactovaginal na przywrócenie flory bakteryjnej w pochwie, stosuje się go dopochwowo. jesli zacznie cie swędziec posmaruj maścią clotrimazolum. no i jak bedziesz mogła idz do ginekologa.

Gość a fuuuuuuuuuuuuuuu
tak to jest jak sie daje ruchac ble komu , bez zabezpieczen :O grzybica, kiła ,rzeżączka , nie mowiąc juz o HIV i HCV :O tragedia, wiecie ze czeka nas epidemia kiły? Z roku na rok coraz wiecej ludzi zgłasza sie z tym problemem do lekarza , niby są leki ale.. leczy sie niewielu ludzi ,wiekszosc o tym nie wie albo ignoruje problem. Kurestwo opanuje za kilka lat swiat :( jestem tym faktem przerażona :( juz co drugie malzenstwo konczy sie rozwodem a bedzie gorzej.. wystarczy wejsc na czat, portale randkowe ,sami żonaci !! żony glupie kretynki siedza w domu i cieszą sie ze ich TŻ , misiaczek ,kochanie ,mężus jest taki dobry ,prawdziwy facet... bzyka małolaty na boku w markecie albo aucie. Moje kolezanki tez nic nie widzą albo nie chcą widziec :( Ja nie bede przeciez opowiadala ,ze jej mąz szlaja sie z gówniara po miescie i obsciskują przy aucie... szkoda mi znajomosci sorry za offtop , moze choc jedna osoba to przeczyta i zastanowi sie nad wlasnym zyciem. Stały partner , mąż ,narzeczony nie oznacza bezpieczenstwa i ''jazdy na calego''

Gość gorzka czekolada z mlekiem
a fuu czy ta bay nie przesadzasz ?

Gość nic sie nie martw
a sadze ze powinnas kupic sobie provag, wzmocnosz tym naturalna flore bakteryjna pochwy, co bedzie przeciwdzialac infekcjom na przyszlosc, najlepiej obic sobie zalecane wg.ulotki 20dniowe kuracje co jakis czas, ja tak wlasnie robie

Gość mziba
może to faktycznie początki infekcji. spróbuj stosować lactovaginal przez pare dni, pomoże w uzupełnieniu prawidłowej flory bakteryjnej w pochwie. no i idz koniecznie do ginekologa jak nie przejdzie.