Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ślubniczka 2012

1500zł warto??

Polecane posty

Gość gssgggsgggg
Jakies 900zł moze bym dala, ale napewno nie 1500 ZA UZYWANA. Ale to moja opinia. Ogolnie suknia mi sie nie podoba :)

Moim zdaniem wszystko zalezy od tego ile kosztuje identyczna nowa taka suknia. I nie słuchaj ludzi mówiących że nie daliby za używaną 1500 bo warto tyle dać jeśli nowa suknia kosztowała np 5000.

Gość że co że jak
moim zdaniem suknia nie jest wartatej ceny, zwłaszcza, że jest szyta przez krawcową, więc pewnie dużo nie kosztowała. Pewnie dziewczyna, która ją sprzedaje chce na niej zarobić! Za 1500 to ja kupiłam suknię w salonie, w zeszłym roku

no to ty, ale to mój ślub nie twój, ja tobie sukni nie wybieram, jeżeli jesteś przed ślubem wybierzesz suknie która tobie się podoba, i mi nic do tego,

Aha, no tak, ale np moja też została uszyta na miarę w salonie ślubnym, według katalogu ale do wyboru miałam materiały różnej jakości i rozbieżność cenowa była ogromna. Suknia kosztowała niecale 6000 ale mogła kosztować najmniej 2500 a górna granica była 12000 a "na oko" tej różnicy za bardzo nie widać. I właśnie nie mam zamiaru jej sprzedawać dlatego że pewnie każdy chciałby ją za1000 bo uzywana a ja nie widzę powodu oddania jej komuś prawie za darmo :) No i właśnie raczej takich szczegółów jak pochodzenie i cena materiałów nie sprawdzisz i musisz uwierzyć na słowo. Ja raczej nie kupowałabym na allegro bez wcześniejszego obejrzenia z bliska

Gość że co że jak
a propo sukni, to rozumiem, że podoba Ci się suknia w stylu Agnieszki Popielewicz, tylko zwróć uwagę, że rzuca się w oczy że ta suknie ze zdjęcia jest z gorszego materiału, takiego połyskującego, co nie wygląda ładnie

Gość monis-29
700-1000

sama chce szyć u krawcowej, ale znalazłam właśnie tą, chciałam sie czegoś wiecej dowiedzieć, bo planuje do tej dziewczyny jechać ale 1500zł to za duzo za używaną,

To za dużo dla Ciebie. Możesz zawsze spróbować targowania, ale nikogo nie zmusisz żeby sprzedał taniej niz uważa.

Gość j;lkhyfrt
powiem tak suknia warta swojej ceny , osobiscie mi sie bardzo podoba.Ja mialam zwykla prosta suknie i do tej pory zaluje ze oszczedzalam na kasie slub masz raz w zyciu wiec warto zaszalec zeby pozniej nie zalowac:)

Gość że co że jak
moim zdaniem za dużo! 1000 zł za tą suknię to jest max, zwłaszcza że musisz do niej jechać, być może trzeba będzie jeszcze dopasować suknię, a to też są koszty

podobają mi sie właśnie takie rozłożyste, takiej szukam, chciałam u krawcowej gdzie zdjecie jest na innym topicu, ale za nia chce 1800zł a tyle nie dam,

te z 2linków, nie podobają mi sie one, one są inne, ja allegro i te suknie już widziałam one nie są takie jak mi sie podobają, a ta z mojego linka jest tez nie daleko mnie,

też nie, tamta wyglada jak by miała kwiatki, a takie mi sie nie podobają, oszaleje normalnie, nigdzie nie moge znaleźć, takiej jaka mi sie podoba az eby byłą w maire niskiej cenie

Gość że co że jak
do Ciebie należy decyzja, jeśli tak bardzo Ci się podoba to ją kup, a swoją drogą to nie lepiej już dołożyć te 300 zł i uszyć taką jak chcesz? Piszesz że krawcowa zaproponowała cenę 1800