Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wciąż_myślę_o_nim

Co zrobić? Gdy wciąż go kocham:(

Polecane posty

Gość Wciąż_myślę_o_nim

Na wakacjach byłam z takim super facetem. Po prostu facet moich marzeń. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Spotykaliśmy się, potem zapytał czy chce się z nim kochać. Powiedziałam że za krótko się znamy i że nie chce tak szybko zaczynać.a on na to że właśnie to jest potrzebne żeby się poznać bardziej, więc po pewnym czasie uległam. I tak związek trwał kilka tyg, po czym stwierdził że nic z tego nie będzie i mnie zostawił. Myślałam że zwariuje na parę tyg wyłączyłam się całkowicie. Poznałam innego chłopaka, lecz o byłym nie mogłam przestać myśleć ani na chwilę.z później poznanym chłopakiem jestem do dziś, ale o byłym wciąż myślę, oglądam jego zdjęcia, płacze po nocach, po prostu go kocham:\ i co ja mam z tym zrobić? ?

Gość marianek jebanek
To po chuj ci nowy chłopak cipo jebabna !!!! Po prostu dałaś sie wyruchć tamtemu bo szmata jesteś, potraktował sie jak worek na sperme, spuszczał sie w Tobie, a teraz rucha se inne... A ty głupia cipka naiwan nadal kochasz.... moj Boze ale z ciebie naiwan pizda !!!!!!!!

Gość Wciąż_myślę_o_nim
Ej tylko bez takich. Każdemu się moze zdarzyć życiową wpadka. Był taki cudowny że ciężko mi było odmówić, wiem że źle zrobiłam i ciężko mi z tym do tej pory mimo że tyle czasu minęło. Nic na to nie poradzę że wciąż mogłabym zrobić dla niego wszystko

Gość marianek jebanek
Po prsotu jestes naiwna i tyle, jak wiekszosc dziewczyn. Faceci tak robia, a jak juz dacie dupska to was zostawiają bo zostajecie zaliczone. Sam tez tak robie. Mowie ze kocham, jak wyrucham to zostawiam. Jedyna rada jest taka, zeby sprawdzic czy zalzey komus na tobie to nie dawac dupska przez rok i czekac na rozwoj sytuacji. Po prostu jestescie nainwe cipy i rozkladacie nogi :P A potem narzekacie :P zal mi was

Gość Wciąż_myślę_o_nim
To że raz mi się zdarzyło nie oznacza że jestem jakąś k... A mi żal takich jak ty postaw się na miejscu panienki z która tak robisz jak byś się czuł

Gość to prawda jesteś żałosną
panienką która uległa swoim popędom. blee

Gość Wciąż_myślę_o_nim
Myślałam że ktoś mi powie co z tym zrobić a tu nic tylko same obelgi

Gość A facet jak zwykle
święty, to on zachował się właśnie jak bydlak.

Gość Myślę, że z czasem o nim
zapomnisz. A tak w ogóle to współczuję ci, że tak ciebie oszukał.

Gość Wciąż_myślę_o_nim
Właśnie mówił że mu zależy na mnie i wogóle, a ja byłam nim naprawdę zachwycona, ten sex to nie był raz tylko kilka razy. Po tym jak mnie zostawił widziałam go na imprezie z jakąś młoda laską od razu wyszłam z imprezy nie mogłam na to patrzeć :(

Gość Straszny palant z niego.
Nie był ciebie wart, właściwie taki koleś nie jest nikogo wart.

Gość Wciąż_myślę_o_nim
Już sama nie wiem czasem myślę o nim mniej czasem więcej a tyle czasu już minęło. Nie wiem co robić wciąż to czuje, że go kocham, mówił że możemy ze sobą gadać i czasem ot tak się spotkać, odmówiłam mu bo jak niby miałabym gadać ze swoim byłym? A teraz jakoś żałuję :\ tak chciałabym być blisko niego. Czasem się zdarza że go widzę to wtedy słabo mi się robi

Gość Wciąż_myślę_o_nim
Więc moze macie na to jakieś rady.? Bo czuje się z tym strasznie :( mam chłopaka więc powinnam zapomnieć ale nie da rady, on nic o tym nie wie..