Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipopi

szok co sie ostatnio dzieje w Polsce

Polecane posty

Też jestem za KS, zwłaszcza w takich przypadkach. I wkurwia mnie to, że na utrzymanie więźnia przeznacza się więcej pieniędzy niż na utrzymanie np szpitali. Denerwuje mnie fakt, że więźniów karmi się lepiej niż pacjentów, że mają pierwszeństwo w kolejce do specjalistów, telewizorki, siłownię itp. Przecież więzienie ma być karą, to po cholerę się z nimi cackać?

Gość Margaret26
taki gnój powinien na obiad dostać ziemniaka z marchewką a nie kotleciki schabowe. zero tv z kablówką, zero komputerów bo i takie są więzienia tylko do roboty niech piorą sobie gacie, szorują kible i zero gadaniny jak im źle im ma być źle bo to więzienie a nie darmowy hotel

Gość Ciężarna mama.................
a co pomoże legalna aborcja, te kobiety musiałyby co miesiąc chodzić usuwać ciąże - a po pierwsze wątpię żeby wiedziały o niej do czasu kiedy jest możliwe wykonanie aborcji a po drugie kto za to by płacił? Na pewno nie NFZ, po trzecie często mają w dupie to że są w ciąży. Uważam, że jedynym wyjściem jest sterylizacja. Kto dzisiaj chce usunąć ciąże i tak to zrobi w zaciszu gabinetu ginekologicznego, wiadomo że to ileś kosztuje ale na pewno taniej niż wychowanie dziecka.

Gość moja córka
ktoś zgwałci dziecko po czym zbadają go i stwierdzą że jest chory psychicznie bo np miał ciężkie dzieciństwo ..i mu nic nie zrobią ..Przykre naprawdę..zaciera się granica miedzy złem a dobrem.

Gość mireczkaa
nestea- dokładnie!! Więźniowie powinni zarobic na siebie, a nie strajkowac bo im żarcie nie podchodzi!! Za karą śmierci nie jestem, może w przypadku kiedy sprawca przyzna się do winy. Bo takiej kary już nie cofniesz, a jak się pomylisz w ocenie? Ostatnio nawet sobie tak myślałam, jak to u nas jest: Dokonasz aborcji- morderczyni oddasz do adopcji- wyrodna matka A dla wielu ludzi wciaż ważna jest presja społeczeństwa, niestety. To z jednej strony. Z drugiej znieczulica- kurcze, ile było przypadków katowania dzieci, a sąsiedzi mówili" no niemożliwe, to była taka normalna rodzina". Albo "tak, tak tam tylko chlali, a dzieci głodne chodziły".