Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila4393

Spacer z dzieckiem

Polecane posty

Gość kamila4393

Hej doswiadczone mamusie. Chce wyjsc na spacerek z córeczka, ma 2 miesiace. Myslicie ze przy - 10 to dobry pomysł..??? Jezeli tak to jak mam ubrac mała zeby cieplutko jej bylo..?? Z góry dziekuje za podpowiedzi.

tak wyjsc. do godziny nie dłuzej moja miała miesiac jak wychodziłysmy przy -13 czy nawet -15 ;)

Gość kababa
ja bym nie ryzykowała z takim maluszkiem lepiej porządnie przewietrzyć pokój niż ryzykować zapalenie płuc ale Twoje dziecko - Twoja decyzja

Gość Ja wychodziłam ze swoim
3 tygodniowym synkiem.Urodził się na początku stycznia.Tylko to było pare lat temu.Do tej pory zdrowy.

Gość naneczka__
nawet przy - 30-stu powinno się wychodzic z dzieckiem na spacer- niech sie hartują

Gość fdghjdfghjkfdghjk
kobiety nadal zyja w komunizmie gdzie to kobieta niewolnica na szaro kurwa mac matka polka o bachorku favorku to temat nie do pominiecia ale sliczna na mete lektura kafeterii http://www.youtube.com/watch?v=smpy-YUrz24

Gość ,msmkl;dk
Mnie pediatra powiedziala ze do -10 spokojnie spacerowac... tak wiec spaceruje...

Ja wychodzę. A co do ubioru, to np: body z długim rękawem, śpioszki, dres, na to kombinezon, czapka, szalik, rękawiczki i śpiwór do wózka. Dziecko jest opatulone, a gondola chroni przed powiewami wiatru i mrozu. Jakbym miała nie wychodzić, bo mróz, bo temp. poniżej -5 stopni, to do wiosny siedziałabym w domu. A samo wietrzenie mieszkania to za mało.

Gość moja córka
wiosno przyjdź już...jak ja tęsknię za długimiiii spacerami. Ja wychodzę do - 10 ale tak na ok godz