Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 9, 2012 jest w ciąży i coś tam nie dobrze się dzieje i trafiła do szpitala. zobaczcie na tvp info!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MiłaMałaSłodka Napisano Luty 9, 2012 myślałam że jesteś bardziej normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margeritt opolanka Napisano Luty 9, 2012 nom a jak spytali o to jej męża to nic nie odpowiedział! ciekawe czy to jego!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqqq0 Napisano Luty 9, 2012 może z klientem zaszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia ponoć też nie jest jego Napisano Luty 9, 2012 tzn nie była jego. ale o tym sie nie mów bo jest przedmiotem śledztwa. policja nie wyklucza udziału biologicznego ojca w całym zdarzeniu m.in jesli chodzi o pomoc w ukryciu zwłok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yourwalentineeeeeeeeee 0 Napisano Luty 9, 2012 na tvp info nic nie ma wiec to bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja od poczatku coś czułam że t Napisano Luty 9, 2012 en bartek nie jest ojcem! nikt mi nie wierzył a teraz się potwierdza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosia 0 Napisano Luty 9, 2012 ale gadacie bzdury :o jest ojcem, badania DNA to potwierdziły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach