Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hitmannnnnnnnnn

Mam 20 lat i mam nie pozwala mi jechać do mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Hitmannnnnnnnnn

Mam zamiar się spotkać z dziewczyna która nie jest z mojego miasta , mam dniej około 350km wiec chce dniej pojechać na kilka dni Gdy wspomniałem mamie o wyjeździe zaczęła się kłótnia ze nie pozwala mi na takie wyjazd mam sobie to wybić z głowy itp .Dobra mieszkam z rodzicami w pewnych sprawach musze się z nimi liczyć ale bez przesady .Co mam zrobić pojechać nie mówiąc jej o tym . Prószę o dobre rady jak to roszczygnąć

Gość prawdziwy samiec ...
mama jest o ciebie zazdrosna i chce być jedyną kobietą w twoim życiu

Gość o nie nie
A dlaczego nie? Spytałeś jakie ma argumenty przeciwko?

Gość nie przepadam za teściową
Matka mojego faceta powiedziała, że jestem DZIWKĄ bo pojechałam z nim na wakacje. Oboje mieliśmy po 24 lata. I 2 lata byliśmy razem. Oczywiście teraz, gdy jesteśmy już 7 lat po ślubie mówi, że wymyślamy i ona nigdy tak nie powiedziała. :O Ale ja pamiętam bo powiedziała mi to prosto w twarz, że tylko nieszanujące się DZIWKI jeżdżą na wczasy z mężczyznami, którzy nie są ich mężami.

Gość cycatka mężatka
takie teściowe są najgorsze

Gość Hitmannnnnnnnnn
Dlaczego powiedziała jak to mówi mam jeszcze czas itp ale chyba nie rozumie ze ja coś woniej czuje i odleglosc mi w tym nie przeszkodzi wiec będzie się musiała z tym pogodzić bo i tak pojadę czy się zgodzi czy nie.