Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sam sie boje...

Spadł krzyz u dziecka w pokoju

Polecane posty

Gość juz sam sie boje...

Od miesiaca corka ma 3 latka zaczela budzic sie w nocy z płaczem. Mowi ze sie boi ,ale nie mowi czego. Nigdy sie nie budzila spi sama w pokoju od jakiegos czasuprzy zapalonym swietle , z maskotkami w łózeczku. A dzisiaj jak przyszlam rano do jej pokoju to krzyz który wisiał na scianie lezał obok jej łózeczka metr od sciany na której wisiaj . Nie kłamie bardzo sie przestraszyłam . Mąz oczywiscie powiedzial ze moze bylo w nocy tapnięcie:(. No nie wiem mam dosyc.

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
mury pracują, jeśli był lekko zawieszony to wszystko mozliwe nie wariuj, spokojnie co niby miałoby to oznaczać?

Gość hrthrj
Obstawiam że mała obudziła się w nocy, czuła lęk i próbowała dosięgnąć krzyżyka żeby z nim spać czy coś takiego i spadł. Oczywiście powie że to nieprawda w obawie przed burą.

Gość juz sam sie boje...
ach bo sie głupich filmow na ogladalismy z mezem jakos miesiac temu i od tego czasu mala budzi sie w nocy ,Paranormal activity i tak se nawaliłam do głowy ze chyba wariuje. No ale krzyza ja nie zrzuciłam.

Gość juz sam sie boje...
krzyz wisi wysoko wpokoju nie ma krzesła okolo 22 sie obudzial z placzem i nic na podłodze nie lezało. Rano mała spała jak przyszłam do pokoju.

daj spokój,żyj normalnie a i oglądaj normalne filmy, zapewniam, ze bedzie Ci łatwiej w życiu

Gość juz sam sie boje...
wiem wiem bardzo załuje ze to ogladałm juz noigdy wiecej takich filmow . Jak ktos ma taka słaba psyche jak ja to sobie wszystko wmowi. Ale jakby nie bylo jezeli jest dobro to jest i zło. Ja tam w to wierze.Tylko jak sie za duzo o tym mysli to faktycznoie mozna cos wywołac.

jakie dobro i jakie zło? jest przede wszystkim życie nie ma co sobie wmawiać dobra i zła i dlaczego akurat zło maiłoby być u was i to w pokoju dziecka?

a nie jest trochę tak, że sama się "wkręcasz"? sama wspomniałaś o tych filmach... podobno dzieci wiedzą więcej niż nam się wydaje. być może wyobraźnia Twojej córy pracuje i stąd jej niepokój, być może instynktownie wyczuwa też Twoje obawy i karuzela gotowa... spokojnie, samo minie :)

Gość juz sam sie boje...
byle nie zwariowa he he czytałam ze wlasnie dzieci wieku 3 lat biegaja do łozka rodziców . No ale ja to oczywiscie sama sie nakrecam.Lepiej o tym nie myslec.