Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emerytt

dobry uczynek

Polecane posty

Gość emerytt

wcozraj zagadala do mnie baba czy kupie jej chleb, dalem jej 5 pln ... myslicie ze poszlo na alkohol ?

Gość jashdjbnddnbvfhdjej
Jeśli spytała czy kupisz jej chleb to znaczy że kupiła chleb, gdyby chciała na wódkę to by chciała kasę

też tak myślę. Chciała, abyś jej KUPIŁ. Fajnie, ze jej dałes, kurde, to smutne, że kogos może nie bys stac na chlebek :(

Gość emerytt
no nie wygladala na osobe pijaca. zeby zagadala do mnie w sklepie zrobil bym jej normalne zakupy.

Trochę Ci zazdroszczę, oczywiściew sęsie pozytywnym, zrobiłeś dobry uczynek i zabierzesz go na wieczność. To są skarby do zbierania.

Gość emerytt
KIEDYS SE POSTANOWILEM ZE BEDE SPELNIAL JEDEN ALBO WIECEJ UCZYNKOW DZIENNIE . statystyka jest niezla moge wam powiedzec. nie zawsze jest to rozdawanie pieniedza ale czasem takie drobne rzeczy.

Gość MiłaMałaSłodka
A ja Ci nie zazdroszczę, ale gratuluję że potrafiłeś otworzyć serce i podzieliłeś się z biedną kobietą. Do mnie i mojego narzeczonego podeszła kiedyś biedna kobieta i była taka sama sytuacja, my jej daliśmy 10 zł a ona nas prawie ucałowała i dziękowała. Miło widzieć że się komuś pomogło ale nie miło że istnieją ludzie, którzy są głodni. Nie powinni być tak w tym kraju

Gość emerytt
premier obiecał nam cud i mamy cud, czysz ie cudem jest przezycie za 400 euro w tym kraju. normalny europejczyk zdechl by z głodu. (nie mowie ze tyle zarabiam)

Gość emerytt
czyż :)