Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurtkajeansowa

podobaja wam sie kurtki jeansowe ? np taka jak ta ?

Polecane posty

Gość kurtkajeansowa

http://allegro.pl/benetton-xs-34-katana-kurtka-jeansowa-i2101825105.html dzisiaj kupilam prawie identyczna w sh, chcialabym ja nosic wiosna/latem.. do czego taka kurteczka pasuje ? z jakimi ciuchami ją polaczyc aby wygladac modnie i oryginalnie ? w ogole podobaja wam sie takie kurtki jeansowe? mi wczesniej sie nie podobaly ale jak ja dzisiaj zobaczylam to zakochalam sie w niej od pierwszego wjerzenia :D

Gość nowa pani tutaj
mam taka sama z 2002 roku

Gość kocankaaaaaaa
masz duze cycki to pewnie kupilas duzy rozmiar?

Taka kurtka jest tak samo uniwersalna jak zwykłe jeansowe spodnie 🖐️ Szału się nią nie zrobi, wiochy też nie, a z dodatkami można wyglądać bardzo fajnie.... osobiście takie kurtki nosiłam jakoś w podstawówce/gimnazjum, ale nie pogardziłabym nią w szafie ;)

Gość kurtkajeansowa
skusila mnie tez cena, benetton ma drogie ciuchy i w sklepie benetton taka kurtka pewnie z 200 zl by kosztowala

Gość brudny jerry
modnie to ty w tym wygladac nie bedziesz

Gość kurtkajeansowa
MałaBlondynka -> dzieki wielkie :D super fotki z kurteczka w roli głownej, jak sie zrobi cieplo to bedzie jak znalazł :P

jennifer8787*** bardziej pdobaja mi się koszule jeansowe Ja bym chciała coś pomiędzy, teraz szukając spodobała mi się ta kurteczka http://4.bp.blogspot.com/-q6jYxhyTXCk/Tbmq_O2fM7I/AAAAAAAAAf4/iHS7iYEAxkQ/s1600/Women-s-jeans-jacket-denim-jacket-.jpg po prawej stronie rewelacyjne połączanie... fajna taka chyba cienka luźna kurteczka ❤️ I to pod spodem co ma modelka też super się wydaje

Mnie z kolei bardzo się podobają kurtki jeansowe wykończone kolorowym futerkiem (w stylu gwiazd), widziałam takie w sklepie Karibu i chyba coś wybiorę - na wczesną jesień będzie jak znalazł 🙂