Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_23***

Moja matka ma 49 lat i nie chce pracowac!

Polecane posty

Gość anka_23***

Otoz tak moja matka jest na utrzymaniu mojego ojca i moim. Ja mam kilkuletnie dziecko i oddaje matce całą wypłate plus alimenty jakie dostaje od ojca swojego dziecka. Oprócz tego mój tata oddaje również matce wszystkie pieniądze i ona kupuje sobie za te pieniądze ubrania, kolczyki, łańcuszki itp. Mój brat ma lepiej bo się wyprowadził, ożenił i nie daje matce ani grosza. Ja też myślę o wyprowadzce ale mój ojciec myśli o rozwodzie z matką i z czego ona będzie żyła?

Gość 7,,,,,,,
powiedz mamie, ze 49 letnia kobieta tez moze pracowac, niech sobie poszuka sponsora

Gość t4ytuyt4r
z alimentów od ojca taka smutna prawda jeszcze ciebie może pozwać o alimenty tez jesli to nie prowo to wspolczuje

Gość anka_23***
Jej sie wygodnie zyje tak jak zyje. Ona po prostu jak slyszy o pracy to zle sie z tym czuje. Ja mam dwie prace. Jedna to praca w sklepie a druga to praca na tasmie. Skonczylam szkole policealna w zawodzie kosmetyczka, mam tez technikum fryzjerskie ale jednak jak slysze ile moje kolezanki zarabiaja w tych zawodach to stwierdzilam ze jest to malo oplacalne zajecie. W sklepiej zarobie 1300 a na produkcji drugie 1300.

Gość anka_23***
Matka gotuje dla wszystkich, oczywiscie jedzenie kupuje zawsze najtansze. Kotletow schabowych nie ma, filetow z kurczaka rowniez. Po prostu codziennie robi ziemniaki z kafirem, na kolacje chleb z margaryna. Sniadan akurat nie jadam, dziecku nie kupuje zadnych slodyczy

Gość Szczęśliwy ^^
przeprowadź sie do mnie będziesz miała co jeść własny pokuj itd:*

Gość Vampiria666
U mnie prócz kotletow i kielbasy jest zawsze świeża watrobka i krew ! Zapraszam Ciebie ,starych i brata z rodziną .

Gość jak Ci tak źle u mamy
możesz się przeprowadzić. Jesteś dorosła, wynajmij mieszkanie i rób co chcesz. A Twój ojciec jak się rozwiedzie będzie musiał płacić jej alimenty, spore alimenty.

Gość sdefsdfdgdegde
powiedz jej, że na jedzenie ma kasę wydawać, ale nie na biżuterie, zamiast kolczyków ma kupić mięso i coś z łakoci dla dziecka twojego, jak nie będzie słuchać to dawaj jej tylko kwotę na jedzenie, a jak to nie wyjdzie bo np. się obrazi i w ogóle jedzenia nie kupi tylko bizuterię to się wyprowadź. Trudno, niektorzy sa po prostu glupi i nienormalni.

Gość lekarzyna i policjancik
żółte papiery niech se skołuje i rente ssie! DO WOJA NIECH IDZIE BO RÓWNOUPRAWNIENIE JEST!

Gość łoj matulu
Skąd się bierze taka patologia? Matka matką, sprytna jest kobieta i fajnie się w życiu ustawiła, ale że ty i ojciec takie ciamajdy jesteście, że jej całą kasę oddajecie to już mi się nie mieści w głowie. Zakupy chyba potrafisz zrobić, rachunki zapłacić też to po cholerę jej kasę dajesz? Chce gotować to kup jedzenie i niech gotuje.