Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_23***

Moja matka ma 49 lat i nie chce pracowac!

Polecane posty

Gość anka_23***

Otoz tak moja matka jest na utrzymaniu mojego ojca i moim. Ja mam kilkuletnie dziecko i oddaje matce całą wypłate plus alimenty jakie dostaje od ojca swojego dziecka. Oprócz tego mój tata oddaje również matce wszystkie pieniądze i ona kupuje sobie za te pieniądze ubrania, kolczyki, łańcuszki itp. Mój brat ma lepiej bo się wyprowadził, ożenił i nie daje matce ani grosza. Ja też myślę o wyprowadzce ale mój ojciec myśli o rozwodzie z matką i z czego ona będzie żyła?

Prawie pięćdziesiątka na karku - więc już czas, żeby Twoja mama zaczęła sama o siebie dbać i martwić się o własny los...

Gość anka_23***
Jej sie wygodnie zyje tak jak zyje. Ona po prostu jak slyszy o pracy to zle sie z tym czuje. Ja mam dwie prace. Jedna to praca w sklepie a druga to praca na tasmie. Skonczylam szkole policealna w zawodzie kosmetyczka, mam tez technikum fryzjerskie ale jednak jak slysze ile moje kolezanki zarabiaja w tych zawodach to stwierdzilam ze jest to malo oplacalne zajecie. W sklepiej zarobie 1300 a na produkcji drugie 1300.

Gość anka_23***
Matka gotuje dla wszystkich, oczywiscie jedzenie kupuje zawsze najtansze. Kotletow schabowych nie ma, filetow z kurczaka rowniez. Po prostu codziennie robi ziemniaki z kafirem, na kolacje chleb z margaryna. Sniadan akurat nie jadam, dziecku nie kupuje zadnych slodyczy

Gość volga_jasnowidzaaa
przepraszam z jakiej paki matce kase oddajesz cała, ja bym zapałciła czesc rachunków i robiła potzrebne zakupy spozywcze, kosmoetyczne..i dziekuje

czemu oddajesz wszystkie pieniadze ? Moze wystarczy obliczyc + - ile Wy zuzywacie mediow , ile na jedzenie , a reszte nalezaloby odlozyc do skarpety. Ojciec jak sie rozwiedzie , mama pewnie wystapi o alimenty na siebie, bo skoro nie pracuje to pogorszy jej sie standart zycia:-( Ktos musi poniesc koszty :-( Ja bym sie nie wyprowadzala , wolalabym oszczedzac pieniadze, poki co.

Gość anka_23***
Matka twierdzi ze mnie kosmetyki nie sa potrzebne a jedzenie to ona ugotuje. Moja matki ma mnostwo ubran i czasem jak potrzebuje jakis rajstop, jakiegos dresu czy jakiejs sukienki to musze od niej pozyczac. A zakupy spozywcze to robi matka ktora twierdzi ze trzeba oszczedzac i sugeruje sie tym ze przy niej mozesc jesc tylko i wylacznie zdrowa zywnosc.

Gość volga_jasnowidzaaa
skoro zarabiasz 2600 i do tego masz alimenty to po co mieszkasz z matka..nie lepiej cos wynajac bo nie kumam brzmi troche jak trollowanie