Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maraszkaa3....

Co robic gdy dziecko nie chce chodzic do szkoly??

Polecane posty

Gość Maraszkaa3....

od 3 tyg moja corka nie chce chodzic do szkoly, co ranek zwalanie ją z łózka to jedna wielka meczarnia, ona ryczy,prosi a mnie krew zalewa.Zaczelo sie od tego ze poszla do nowej szkoly, tam mają surową matematyce, ktora bardzo wydzierala sie na mooją corkę przy czym ponizala bo nie umiala zadaia rozwiążać i za kazdym razem tak było,i dziecko dostaje roztroju nerwowego rano za kazdym razem jak otwiera oko .Dodatkowo dochodzi gigantyczny stes przy odpytywaniu z jakiegos przedmiotu, zwlaszca histori,to tez jest powodem to niechceci i placzu.Juz nie wiem co robić Corka chodzi do 4 klasy

Gość jolineee
idz do szkoly i porozmawiaj z ta nauczycielka. co za matka z ciebie a sama bys chetnie biegala do szkoly gdyby ktos ciebie tak traktowal dziwi cie jej zachowanie?

Gość jolineee
ja bym takie zachowanie nauczyciela zglosila dyrekcji co to ma znaczyc w ogole

Gość Maraszkaa3....
alez oczywiscie ze bylam u dyrektorki na temat tego zachowania matematyczki, Dyrektorka powiedziala ze porozmawia z nauczyceka i to sie już nie powtorzy, jednak corka mowi ze pani nadal krzyczy przy tablicy ,poszlam jeszce raz, tym razem z dwiema innymi mamami dzieci ktore mają ten sam problem, to dyrektorka powiedziala ze po feriach juz napewno nauczycielka nie bedzie tak sie zachowywac.Ferie zazynają sie od 13 litego

Gość jolineee
to pewnie jej kolezaneczka i ma w dupie dzieci i jej nie zwolni przeciez :O

Gość jolineee
jak tak dalej bedzie to ja bym pzreniosla dziecko do innej szkoly. szkoda zdrowia córki