Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhhhhh

bardzo lubię kawe, ale...

Polecane posty

Gość nhhhhh

w domu piję z ekpresu, ale studiuję, nie mam go w mieście gdzie obecnie mieszkam, a nie mam kasy, zeby sobie kupic;/ a kawa rozpuszczalna niewiele ma wspolnego z kawa ;/ a parzonej nie wypije chyba...wiec jak parzyc,robic kawe, zeby byla dobra?

Gość bieberrrr
Jest taki bardzo prymitywny ekpres, plastikowy. Wyglada jak lejek. Kladziesz ten lejek na szklance. Do lejka wkladasz papierowa torebke, sypiesz kawe i zalewasz wrzatkiem. Sprobuje znalezc i podesle ci linka.

Gość rfetgretrtrewtre
odkąd odkryłem kofeine w tabletkach nie pije kawy, naprawdę polecam :classic_cool:

Do tego lejka wklada sie filter i nie ma zadnych "paprochow". Ma na spodzie malutkie dziurki, ktorymi saczy sie do kubka kawa.

Gość Kup tygielek
albo maly rondelek i sitko. Sposób użycia: Wlewasz filiżankę zimnej wody do tygielka, do tego łyżeczka kawy lub dwie, jak lubisz mocną. Wstawisz na gaz i gotujesz, od mementu wrzeniajakieś pół min. Przelewasz do filizanki przez sitko i gotowe. Smacznego!

Gość bo nie kumam o co chodz z ta k
a ja nie rozumiem nadal jak to zrobic wytłumaczcie to prosciej jak krowie na rowie jak ta kawe wsypac? gdzie?