Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nhhhhh

bardzo lubi臋 kawe, ale...

Polecane posty

Go艣膰 nhhhhh

w domu pij臋 z ekpresu, ale studiuj臋, nie mam go w mie艣cie gdzie obecnie mieszkam, a nie mam kasy, zeby sobie kupic;/ a kawa rozpuszczalna niewiele ma wspolnego z kawa ;/ a parzonej nie wypije chyba...wiec jak parzyc,robic kawe, zeby byla dobra?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bieberrrr
Jest taki bardzo prymitywny ekpres, plastikowy. Wyglada jak lejek. Kladziesz ten lejek na szklance. Do lejka wkladasz papierowa torebke, sypiesz kawe i zalewasz wrzatkiem. Sprobuje znalezc i podesle ci linka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rfetgretrtrewtre
odk膮d odkry艂em kofeine w tabletkach nie pije kawy, naprawd臋 polecam :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Do tego lejka wklada sie filter i nie ma zadnych "paprochow". Ma na spodzie malutkie dziurki, ktorymi saczy sie do kubka kawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kup tygielek
albo maly rondelek i sitko. Spos贸b u偶ycia: Wlewasz fili偶ank臋 zimnej wody do tygielka, do tego 艂y偶eczka kawy lub dwie, jak lubisz mocn膮. Wstawisz na gaz i gotujesz, od mementu wrzeniajakie艣 p贸艂 min. Przelewasz do filizanki przez sitko i gotowe. Smacznego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo nie kumam o co chodz z ta k
a ja nie rozumiem nadal jak to zrobic wyt艂umaczcie to prosciej jak krowie na rowie jak ta kawe wsypac? gdzie?

Udost臋pnij ten post