Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorianka1986

wiosenne zakupy, tym razem dla mam

Polecane posty

Gość dorianka1986

Co z ciuchów drogie mamy macie zamiar nabyc na wiosnę? Co za Wami "chodzi"??

Ja zaczęłam wiosenne zakupy w zeszłym tygodniu i przestac nie mogę.To już podchodzi o zakupoholizm:P Kupiłam 2 sukienki,żakiet,tunikę i buty.Do tego dochodzi cały zestaw "wiosennych kosmetyków":PNowy tusz,kremik i zestaw do makijażu bo trochę innych używam zimą a innych latnią porą. W palnach mam jeszcze z 2 marynarki/bolerka/żakiety, sukienkę na chrzciny w rodzinie ale nie wiem co mój mąż na to powie - chyba zejdzie na zawał:P Już i tak nie ma miejsca w szafie na moje ciuchy:P

Gość dorianka1986
ja mam ograniczony budzet przeprowadzamy sie dowłasnego domku

Gość dorianka1986
podoba mi sie szafirowa marynarka...

Gość kikolec
ja zamierzam, kupic spodnie, kilka bluzek, moze zakiet no i buty wygodne ale najpierw musze zrzucic pare kg, taki mam plan, ze jak schudne to w nagrode ide na zakupy :-)

ojojoj musze kupić torobkę z granatowymi wstawkami, albo granatową 2,3 pary spodni, jakieś rurki granatowe i w innych kolorach kurtkę jakąś taką lekką, do tego szal bluzeczki oczywiscie no i buty

Ja potrzebuje; trampki, ewentualnie czeszki, ze 2 cienkie sweterki, 3 bluzeczki, kilka t-shirtow, cienki plaszcz i kilka akcesorii w stylu opaska do wlosow czy naszyjnik