Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Kaszuby

Przytulna atmosfera, miękka sofa, wieczory przy kominku i herbacie z miodem...

Polecane posty

Gość jak wybierałam kafelki
do łazienki w castoramie jednoczesnie wrzucałam posty na wizaż ale jestem sprytna ja, wasza dzeny, miss kafe

Gość Pani Dż...
Jenny, co ty z robisz w tych 6 pokojach?? chyba ze planujesz powiekszenie rodziny :)

5-salon z jadalnia 6-siłownia 7-pokój dziecka 9-garderoba 10 sypialnia 15 biuro brakuje mi typowego pomieszczenia na pralnie z suszarnią więc w przyszłym roku robimy górę

Gość Pani Dż...
no chyba ze garderoba i silka :) faktycznie nie masz pomieszczenia gospodarczego, bo mozna by bylo tam zrobic pralnie, chyba ze w kotlowni, o ile masz piec gazowy, to bedzie tam przeciez czysto

Gość Pani Dż...
okna z jakiej masz firmy?? my myslimy o drutexie antywlamaniowe, wtedy nie trzeba juz miec rolet antywlamaniowych, a ty masz rolety moze??

Gość Pani Dż...
dzieki, no niby nie wyjdzie tak drogo ok 320tys stan pod klucz, mi sie podobaly bardziej zakrecone, ale wtedy wiadomo koszt wzrasta

Gość Pani Dż...
u mnie tak szybko nie bedzie hehe ale Tobie jak najbardziej :) milego dnia

Pani Dż, fajny domek. Układ kuchni prawie identyczny z moją kuchnią

Zalamalas mnie tym postem...To musi byc niesamowite uczucie..nie dziwie sie ze chcialas sie tym podzielic:) pozdrawiam

Gość oł noł
Jenny wszystko fajnie, ale czemu kupiliscie taka mala dzialke? My tez bedziemy sie budowac i dluuuugo szukalismy dzialki, na szczescie udalo sie nam kupic w super lokalizacji i to 0,57 h :D

Gość oł noł
i czemu dom ma byc "nierzucajacy sie w oczy"? Przeciez chwalisz sie kasa na prawo i lewo i nie martwisz sie ze sie w oczy rzucasz?

Gość oł noł
acha, Jenny skarbie, zdradz nam jakim cudem Twoj maz zarabia...wlasciwie to ile? No nie badz taka :D

Gość ChicaVelli
A co tutaj taka cisza, jedyny porządny temat na kafe...

Gość kiperka 4244
A mi to się marzy dom nad jeziorem...

Gość Pikawa xxxxxxx :)
Eh... A mi to siedlisko nad jeziorem z małą stadniną koni...

Hej hej hej, widzę, że mój temat umarł... Szkoda, że nie ma zbyt wielu ludzi, którzy lubią takie sielskie klimaty :) Pod moim tematem był 1 wpis od osoby, która mnie rozumiała... A reszta to obelgi, trollowanie i rozmowy o pieniądzach, ile to ktoś nie wydał na dom...

Gość kererere 66
Szkoda takiego pięknego tematu...

Autorko a ja rozumiem Twoje klimaty;)) sama wyprowadziłam się z mieszkania w mieście na rzecz domku na wsi. I lubię to. Latem wychodzę przed dom i mam las. Chodzę tam na spacery każdego dnia, widzę jak ten las się zmienia przez cały rok..jak zieleni się wiosną i latem, jak robi się złoty jesienią , jak zasypia pod białą pierzyną zimą. I siedzę przy kominku, widzę ten ośnieżony las ..i jestem szczęśliwa. Zazdroszczę Ci okna w łazience, niestety nie mam tego. Co do wanny z hydromasażem..nie znoszę po kąpieli sprzątać zalanej łazienki;)