Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Kaszuby

Przytulna atmosfera, miękka sofa, wieczory przy kominku i herbacie z miodem...

Polecane posty

Gość Anna Kaszuby

Mieszkam na Kaszubach... Mam całkiem niedalego do Gdańska, ale nie mogłabym na co dzień mieszkać w dużym mieście... Uwielbiam mój drewniany, stylowo wykończony w środku i na zewnątrz dom, piękny ogród z małym stawem, drzewami, krzewami, kwiatami... Altanę ze stołem do biesiadowania... Łazienka z oknem na ogród. Weranda, kominek. Gdy tylko mamy ochotę, jeździmy nad morze. Aż trudno uwierzyć, że stworzyliśmy z mężem ten raj na ziemi w ciągu ostatnich 3 lat :) I to dość niewielkim kosztem.

Gość Anna Kaszuby
Też lubicie takie klimaty? Ja zaraz idę wziąć kąpiel w wannie z dyszami masującymi, przy wannie jest duże okno wychodzące na ogród...

bo za 5 miesięcy będzie gotowy do zamieszkania ,teraz trwają roboty wykończeniowe .Mamym już zrobiony garaż,ktołownie ,2 łazienki ,teraz robią 3 łazienkę i salon zaczeli:).Też bee miała duża dwuobosobwa wannę ,ale bez jacuzzi bo nam szwagierka odradziła:) kominek ,duży taras ,jajo do grilowania :) już nie mogę się doczekać

Gość pentax kx
kuuwa jennie , ależ ty jesteś nudna , naprawdę , wypowiadasz się tylko na temat domu i ciuchów , nic nie masz w tym głupim łbie

Gość rfefgrewfew
jennifer8787*** ja tez się cieszę ,że będę miała domek ,jeszcze tylko 5 miesiecy raczej pięć lat, odkąd tu jesteś pierdolisz o tej swojej ruderze, przegrałaś życie paszczaku :D

Gość bredzz
Anna Kaszuby z ta pusta panna nie pogadasz. Ty cenisz uroki wiejskiego zycia a Jenny ceni luksus i pieniadze.

Gość brangelinna
Jenny a dlaczego akurat rowne 5 miesiecy? Jak sie ma pieniadze to takie rzeczy mozna w miesiac zrobic.

Ojej, nie wiedziałam, że tutaj będą takie wojny, obelgi zarzuty :) To miał być sielski temat...

Gość pentax kx
bo zima lekka była i stary nie zarobił przy utrzymaniu dróg gminnych

jakie rzeczy? nie mam zamiaru przyspieszać niczego ,niech wszystko powysycha ,meble powstawiam zeby mi się grzyb zrobił .Pozatym zamawiając meble czeka się 2 miesiące ,ale jak się nie kupuje mebli to nie wie;) nieprawdaż?

koniec czerwca wprowadzka ,wytrzymam .A budowę zaczeliśmy w kwietniu 2011 więc minie rok i 2 miesiące :) uważam że to szybko :)

mam zamiar zrobić wszystko w środku od A do Z a nie jak niektórzy zrobią 2-3 pomieszczenia i mieszkają ,ja mam gdzie mieszkać i te kilka miesięcy mnie nie zbawi:) .A lato bedzie cudne na swojej działeczce:)

Gość brangelinna
Taaa twoj dom wysycha juz 2 lata, bo od conajmniej 2 lat mowisz, ze budujesz dom :D :D

Gość pentax kx
Anna , ona wszędzie , na każdym topiku pisze o swoim domku i o tym że jej stary zarabia 40 tys , rzygać się chce normalnie , jak można tak przynudzać

Gość kizia mizia :)
Hehe, to było śmieszne, luksus i pieniądze :) Chiałabym poznać autora tej wypowiedzi, może jakiś mail na początek? :)

Gość Pani Dż...
Jenny, a jakie w koncu zamowilas meble?? a masz fotki laziennek?? my jeszcze nie zaczelismy budowy, wiec na razie szukam inspiracji...

Gość Brangelinna
Ktos kto ma duzo pieniedzy nie buduje domu 3 lata :D A ty juz 2 - 3 lata temu pisalas, ze lada dzien wprowadzasz sie do nowego domu. Zrobilas z siebie posmiewisko.

Gość Magusia122
Jennifer, Twój tata zarabia 40 tysięcy? Czy stary to mąż?

Gość mi mala z pracy
kocham Kaszuby, spedzilam tam najlepsze wakacje dziecinstwa i wczesnej mlodosci, a takze podroz poslubna;) tyle km przekajakowanych i przezaglowanych, tyle ognisk rozpalonych, tyle wspomnien... popieram, ze Kaszuby to raj na ziemi. druga moja miloscia jest Morze Srodziemne. sama pochodze z Krakowa i tam osiedlimy sie na stale, ale juz niedlugo planujemy zrealizowac plan kupna jachtu i czesc wakacji spedzac na Kaszubach wlasnie, a czesc np u wybrzezy Wloch czy Hiszpanii:) poczatkowo planowalismy wydzierzawic dzialke i postawic domek letniskowy na Kaszubach, ale po burzliwych dyskusjach postanowilismy z mezem jednak zainwestowac w fajny jacht kabinowy pelnomorski, i dzieki temu miec zapewniona mobilnosc:) pozdrawiam wszystkich fanow i mieszkancow Kaszub!

Gość kuciapa :))
Jennifer, jaki masz prosty dom... Rzeczywiście jak stodoła :) Jaki dom, taki właściciel :D

Gość Pani Dż...
ile was wyniosl stan surowy zamkniety??? ja mysle ze max na to wydamy 300tys. zazdroszcze ze juz bedzies zmiala domek, ja pewnie dopiero za 3-4 lata, bo wole poczekac i bodowac za gotowke. ale dzialaczka tydzien temu juz zostala zakupiona 1140m :) a ty jaka masz dizalke???

Gość pentax kx
beznadziejny projekt z muratora , pospolitość

Gość Pani Dż...
budowac i dzialeczka oczywiscie