Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ainoha

Co mam z NIM zrobic!!! dzwonic?? pisac??? czy zostawic????

Polecane posty

hej nie wiem co mam zrobic mam nadzieje ze mi pomozecie: otoz tak kilka miesiecy temu poznalam faceta, spotykalismy sie okazjonalnie tak raczej w knajkach na miescie lub imprezach znajomych. Jest prawie 10 lat starszy. W grudniu spotkalismy sie po dluzszym niewidzeniu i cos sie zaczelo miedzy nami. Zaczelismy sie spotykac dosc rzadko bo oboje pracujemy ale jednak systematycznie - bylo chodzenie za raczke pocalunki itd. na poczatku z tego powodu ze znam go troche myslalam ze chce mnie tylko zaciagnac do lozka - jakies czas pozniej okazalo sie ze nie ze jak mi to powiedzial lubi spedzac ze mna czas zrobil by dla mnie wszystko itd. problem w tym ze jezeli ja sie do niego nie odezwe on tego najprawdopodobniej nie zrobi ( sam napisal raz albo dwa) i wlasnie bo juz sama nie wiem co do niego czuje chyba lubie go coraz bardziej prubowalm onim nie myslec udawalo sie do momentu gdy zobaczylam jakas rzecz zwiazana z nim. WIem duzo o jego zyiu bo zwierzal mi sie i wiem ze po swoich poprzednich zwiazkach ma jakis uraz i dlatego mam do was prosbe pomozcie mi Mam dalej do niego pisac perwsza czy zostawic to w cholere

Gość Tęsknie za Toba...... . .
czyli tylko dwa razy sam wyszedl z inicjatywa a reszta spotkan to twoj pomysl?

Gość volga_jasnowidzaaa
daj sobie siana z nim. widac ma cie w nosie..lubi cie nic wiecej

z reguly tak, czasami sam mi napisze ze np odpowi na mojego smsa w stylu co slychac i pisze co jutro robie czy sie spotkamy czy cos kurde jak o tym mysle to chyba porabalo mnie calkowice jak czytam to co pisze

nie wiem tylko teraz co mu odpowiedziec bo zaprosil mnie na wyjazd w gory i mowil kumplom ze na wakacje moze pojedzie gdzies ze mna !!!!

Gość hm............................
Może jestem wredna, ale to dość banalna historia. Przeczytaj sama co napisałaś. Lubi twoje towarzystwo i zrobiłby dla ciebie wszystko - jedno zdanie. Jak nie napiszesz to sam się raczej nie odzywa - drugie zdanie. Połączę ci je. Zrobiłby dla ciebie wszystko, ale nie pisze do ciebie pierwszy i nie wychodzi z inicjatywą spotkań. Może niech dokładniej sprecyzje określenie: ZROBIĘ DLA CIEBIE WSZYSTKO?:) Daj sobie spokoj. Jak będzie mu zależało, to nie odpuści.