Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elodie

nudności po plastrach Evra, help

Polecane posty

słuchajcie, w sobotę przykleiłam sobie pierwszy raz plaster antykoncepcyjny. Czuję się dokladnie tak jak w ciąży, ohydne nudności, bóle głowy i krzyża. czy tak też miałyście, kiedy to minie?

Gość idzias
ja te plastry stosowałam 3 miesiące i przytyłam w czasie ich stosowania 10kg!!!!!!!! poza tym miałam zerową ochotę na seks

Gość SzczesliwaPrzyszlaMamusia2012
ja stosowalam te plastry tylko miesiac,(3 lata temu) zeby nie truc sie tabletkami, niestety oprocz skutkow ubocznych takie jak twoje doszlo podraznienie skory i to dosc mocne. z plastrow przerzucilam sie na tabletki najpier yasminelle, pozniej rigevidon i na koncu jeszcze jakies inne, zadne mi nie pasowaly, okazalo sie ze moj organizm nie toleruje takiej antykoncepcji, podraznilam sobie tylko zoladek i dlugo musialam czekac na zajscie w ciaze , ktorej pozniej z partnerem bardzo chcielismy. w koncu po roku sie udalo i w lipcu spodziewamy sie dzidziusia :D jesli masz mozliwosc to porozmawiaj ze swoim ginem i zrob badania, ktorej pomoga ci dobrac odpowiednia metode zamiast sie truc i eksperymentowac. zycze powodzenia :)

odkleiłam...i od razu zgłaszam chęć sprzedania dwóch opakowań. Może jest ktoś, kto dobrze toleruje, chętnie odsprzedam taniej.

Gość za ile
za ile chcesz sprzedac?

za opakowanie płaciłam 47 zł, może być za 30 zl op?

Gość za ile
ja w swojej aptece kupuje za 34 zl wiec dla mnie to zadna roznica szczerze mowiac