Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochnkalatka

nieudany sex

Polecane posty

Gość kochnkalatka

Witam, zaczne od poczatku spotykalam sie z pewnym facetem- czysty uklad sam sex nic wiecej itp. I sex i to co on ze mna robil bylo cudowne nigdy nei przezylam tyle orgazmow co z nim itp. Teraz poznalam kogos z kim sie zwiazalam na stale, (z tamtym urwalam kontak) i wsystko fajnie pieknie ale sex ....jest nieudany nie zadowala mnie itp. Co robic? Z poprzednim partnerem wystarczylo ze on na mnie spojrzal a juz bylam mega podneicona. staram sie nie porownywac obu panow i traktowac nowy zwiazek jakby tego poprzedneigo nie bylo ale nie zadowala mnie. nowy partner jest wspanialy kochajacy bardzo dobrze sie przy nim czuje i kocham go ale sex jest do bani. wiem ze zawsze moglabym zadzonic do poprzedneigo i sobie pouzywac ale nieakceptuje zdrady i nie moglabym tego zrobic.

Gość kochnkalatka
nic takiego nei wchodzi w gre

Dlaczego pokaze temu, z którym teraz jesteś jak to się robi i bedzie cie posówał jak ten pierwszy

Gość kochnkalatka
oj dajcie spokoj jak normalnei mam rozwiazac ten problem?

Gość a czego ty oczekujesz?
że któregoś ranka się obudzi i nagle się stanie super kochankiem tak z niczego? to chyba logiczne że musisz mu powiedzieć czego chcesz w łóżku, jak ma cię pieścić, dotykać, jakich słów używać, a ty sie użalasz w internecie

Gość kochnkalatka
ten nowy ma juz 50 lat, ale za to własna firmę i wille z basenem

Gość aSDFGHJMKLFTDRS
skoro stary ci płacił za dymanie to moze jak dostaniesz kase od mlodego tez bedziesz bardziej doceniac dymanko z mlodym

Gość no wiesz... no...ee
jak już sobie pouzywałaś w życiu, piepirzyłaś sie na prawo i lweo, wyuzdany sex to co teraz się dziwisz, że nie zwykły sex cię nie zadowala. Ladacznica jedna.

Gość kochnkalatka
komentarz o facecie 50 letnim to podszyw. Tak wiem ze msuze go jakos naprowadzic i powiedziec mu czego oczekuje i o dziwo wcale nie wyuzdanego seksu itp jak ktos tak tutaj napisal.