Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia19

Suknia ślubna dla niskiej

Polecane posty

mam ogromny problem nie wiem jaka suknie by pasowala do mojego wzrostu mam 154cm podobaja mi sie suknie w stylu ksieżniczek ale nie wiem czy by mi taka pasowala a wy jakie miałyście albo chcecie mieć suknie

napewno nie ksiezniczka bedziesz wygladala jak kula sniegu przy tym wzroscie. raczej cos obcislego

Gość sweet maleństwo
jaki problem, zakładasz 11 cm szpilki i już jestes wysoka :) kupuj jaką chcesz, o ile jestes szczupła.

Suknia Ślubna Model Princessa Model princessa to suknia ślubna dopasowana do sylwetki za pomocą tzw. francuskich cięć, biegnących od góry do samego dołu. Z reguły dość mocno rozszerzana. Ostateczny efekt szerokości spódnicy można uzyskać dopasowując odpowiednią tiulową halkę. Model ten prezentuje się doskonale i bez halki, wtedy suknia miękko opada w dół układając się równocześnie w fałdy. Tego typu sukienkę polecamy wszystkim pannom młodym, które będą chciały optycznie wyszczuplić i wydłużyć sylwetkę.

Gość kamieniczka solniczka
Poszukaj sukni typu empire, one są dobre dla niewysokich kobiet.

Gość gość
ładnie wyglądałaś a co to za suknia typu empire

Gość gość
mam gdzies czy ci sie podoba czy nie. dla mnie była tą o której marzyłam:) i czułam sie w niej zniewalająco. :) Suknie stylu empire są sukniami luźnymi u dołu w stylu greckim. niestety do sukni empire ładnie wygladają osoby szczupłe:)

Gość gość
nie ładne są te sukienki w stylu empire, wyglądają jak koszule nocne