Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25444yy

walentynki z kolegą? dylemat

Polecane posty

a wiec od 2-3 tyg spotykam sie z kimś.. traktuje go kolezensko...moze z czasem cos sie urodzi on hyba by chciał coś wiecej. Rozmawialismy szczerze mówiłam mu jaki mam do niego stosunek. A wec juz mnie powiadomił ze organziuje walentynki... i teraz tak..trzeba mu kupic coś ...pytanie co nigdy walentynek nie obchodizłam..wiec to juz dla mnie 2 problem walentynki to swieto zakkochanych:O..jak dla mnie przynajmniej:O

nawet sie nie całowlaismy wiec wpsolne obchodzenie walnetynek mnie lekko stresuje:O

ale, że jak zartuje w jakim sensie

prosze o jakies normalne odpowiedzi

Gość Izabelkaaaaa
Podejdź do tematu na luzaka. Ja nie przepadam za walentynkami, bo to dla mnie święto z czapy. A miłość mogę okazywać codziennie, tyle razy ile chcę.

pwoiedziałam mu ze nie obchodze itd ale on widac prolemu nie ma z tym I love you mi nie powie:P lipa starszna:P

Gość Izabelkaaaaa
Fiku mikuu ale czy po tych 2-3 tygodniach można komuś wyznać miłość? Wątpliwa sprawa...Moim zdaniem tak robią desperaci.

"Fiku mikuu ale czy po tych 2-3 tygodniach można komuś wyznać miłość? " nie o tym mowa. Po prostu nie chcialabym dostac walentynkowego prezentu od kolegi i paradowac z nim przez miasto z róża w ręku takie tandtne świeta sa dobre gdy jest sie zakochanym, tak dziewczyna bedzie czula sie albo zazenowana albo pod presja

no własnie walnetynki sa super jak ludzie sa zakochani wtedy jest super miło na luzie a ja sie juz czuje w niezrecznej sytuacji uz wiem o jakies kolacji itd:O czuje po prostu lekkie zakłopotanie

poza tym skoro on mnie zapasza i roze kupi pewnie to ja pewnie mam mu sie odwdzieczyc tym samym:O i cos kupic powinnam

powiedz mu że z przyjemnoscia ale innego dnia, nie rozumiem jak ludiz eświętuja walentynki z "byle kim" tlyko po to by świętować ten dzień, to jest sztuczne i ja bym sie czuła zazenowana w takiej sytuacji

Gość jak to organizuje walentynki
robi imprezę?

nie organizuje cos ekstra:)

Gość rjmmh
Dlaczego mu to robisz ? W nim rodzi się uczucie ma nadzieję a Ty co ?

Gość sassssssssssssssssss
widocznie on czuje sie zakochany!!! jesli uważasz, że też kioedyś w nim możesz się zakochać, to warto iść, ale jeśli czujesz, ze to tylko kolega, to fajktycznie dziwne