Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhcfcfcfcfcfjgdcvb

Znaleziony pies

Polecane posty

Gość jhcfcfcfcfcfjgdcvb

Witam, przed swoimi drzwiami znalazłem w kartonie psa. Piszczałi nie chodził więc zawiozłem go do weterynarza. Ma złamaną nogę, musi chodzić 1 mieś. w opatrunku. Mam alergię na psy więc nie zostanie u mnie w domu. Moje pytanie co mam z nim zrobić? Pozdrawiam Darek

Gość dkwed
Podłóż jakiemuś sąsiadowi albo wyrzuć na śmietnik. :classic_cool:

Gość wstaw tu fote psa
napisz skad jestes i podnos temat,napewno ktos pomoze :)

Gość jhcfcfcfcfcfjgdcvb
Napewno go nie wyrzucę, i myśle że posłucham sie twoich rad i zamieszcze na portalu mojego miasta ogłoszenie ale wątpie żeby ktoś się zainteresował

Gość marffomana
a skąd jesteś? zawsze pozostaje schronisko albo towarzystwo opieki nad zwierzętami.

Gość jhcfcfcfcfcfjgdcvb
Łomża, takie zadupie nie ma towarzystwa a w schronisku szybko zdechnie ( zero opieki warunki nie do opisania słowami)

Gość zrób ogłoszenia
i wstaw: na gumtree, na dogomanii, na stronie towarzystwa opieki nad zwierzętami. U Ciebie w Łomży na pewno są jakieś fora ogólne, publiczne z ogłoszeniami. Cieszę się, że zawiozłeś go do weterynarza, że nie chcesz dać go do schronika bo zdechnie, masz dobre serce Autorze. Pozdrawiam gorąco i życzę powodzenia!

Gość gość
Ja oddałem takiego pieska do http://lecznica.pila.pl. Trzeba było zrobić podstawowe badania, żeby było wiadomo, że psiak jest zdrowy. A potem … minęły dwa lata i bobik jest członkiem naszej rodziny.

Gość gość
Zrób jakieś foty, napisz na dogomanii, zrób apel o pomoc, tego typu "UWAGA pies potrzebuje natychmiastowej pomocy-Łomża", jeśli piesek trochę przypomina jakąś rasę to pisz na forum tej rasy. Foty to podstawa.

Gość gość
Wezmę go od Ciebie, daj fotkę pieska z dzisiejszą gazetą :classic_cool: